8 Mart Dünya Kadınlar Günü Manisa’da görkemli kutlandı. Çeşitli kuruluşlar kadın hakları ile ilgili söylemlerde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Hanım, kızları Hande Ergün Anlı ve Merve Ergün ile birlikte seçim standının önünde kadınlara hercai menekşe dağıttı. Biz de yanındaydık.

Kadınlar Günü’nde Başkan Ergün’e bir ilgi, bir ilgi, görülmeye değerdi. Millet İttifakı’nın adayları da 25 metre ilerideki standlarında Kadınlar Günü’nü kutlarken, Şehzadeler Belediye Başkan Adayı İsa Özdemir, hanımlara şal dağıtıyordu. Cengiz Başkan’ın standında kendine ait maket gördüm. Şaşırıp kaldım. Basın Danışmanı Cihad Taysi’ye “Bu fotoğrafı kim çekmişse bravo. Ben maketi canlı Cengiz Ergün sandım. Bakışı ile ‘Ben buradayım diyor’ dedim.

Kadın hakları ile ilgili her yıl söylemleri dinliyorum. İyi güzel de erkekler olmazsa kadınlar kendi başlarına yaşayabilir mi? Neden Erkekler Günü yok? Bizim kıymetimiz anlatılmıyor.

CUMHUR’DA DEVLET BAHÇELİ, MİLLET’TE MERAL AKŞENER MANİSA’YA GELİYOR

31 Mart yerel seçimlere yaklaştıkça Cumhur ve Millet İttifakı Manisa’da başarılı olmak için gece gündüz çalışıyorlar. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 16 Mart’ta Manisa’ya geliyor. Cumhuriyet Meydanı’nda miting yapacağını İl Başkanı Ömer Baysal açıkladı ve halkı mitinge davet etti.

Millet İttifakı’nın seçim çalışmalarına güç katmak için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 14-15 Mart’ta Manisa’da olacak. Akşener’in ilçeler başında programlar planladığını da duydum. Manisa bu hafta siyasette hareketli günler geçirecek. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ayrılacak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Manisa’da olacak.