Seçime 24 saat var. Siyasi partiler bugün öğlene kadar son çalışmalarını yapacaklar. Pazar günü oylarımızı kullanacağız. Sonra sandıktan çıkan sonuçları izlemeye başlayacağız. Bu seçim milletimize ve vatanımıza hayırlı olsun.
Dün, şiddetli bel ağrıma rağmen Manisa Güç Birliği Platformu'nun Hüseyin Tanrıverdi ile buluşmasına katıldım. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Bülent Koşmaz Hizmet Binası'nda kahvaltı yapıldı. Ev sahibi Başkan Adnan Erbil'in özel yaptırdığı börekleri yedik. Manisa'nın çeşitli sorunlarını masaya yatırdık. "Peki, toplantıda kimler vardı?" derseniz, zaten ev sahibi olan MTSO Başkanı Adnan Erbil başta olmak üzere, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, MESOB Başkan Yardımcısı ve Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire, MTSO Meclis Üyesi Adnan Kaçire, iş adamları Ataman Taydaş, Yılmaz Öngider, Hüsnü Aslan, Bilal Batur vardı. Başkan Adnan Erbil, Hüseyin Tanrıverdi'ye Başkent'te bulunduğumuzda çekilen fotoğrafları hediye etti.
"HEDEF MANİSA" DİYEBİLSEK!
Hüseyin Tanrıverdi kahvaltıda bulunanları bir araya getirenlere teşekkür etti. Tanrıverdi, Manisalılık ruhunun kenetlenmesini istedi. Kenti yönetenlerin 3 veya 6 ayda bir toplantılar düzenleyip, yaşanan sorunları tartışarak çözümlenmesine fayda sağlayabileceğini belirtti. 3 Dönem Manisa Milletvekilliği yapan Hüseyin Tanrıverdi doğru söylüyor, ama Manisalıların böyle bir bilinci yıllardır olmamış, bundan sonra olur mu, bilmem? Manisa'nın sorunları çok fazla. İmar sorunu var, trafik sorunu var, tarım ürünlerinin pazarlanmasındaki sıkıntılar her geçen gün büyüyor, ancak çözümü de Manisa'da yaşayanlar bulacak. "Hedef Manisa" diyerek kolları sıvamalıyız.
BÜLENT ARINÇ ONURUNA YEMEK DÜZENLENDİ
Önceki akşam Vescafe'de Halis Teker, Orhan Aydın ve Ayhan Adam adlı üç iş adamı Bülent Arınç'ın da katıldığı bir yemek düzenledi. Amaç belliydi, seçim öncesi ülke meselelerinin konuşulması. Halis Teker davetli topluluğuna bir konuşma yaptı. Katılımları nedeniyle teşekkür etti. Ben de Nezih Varol ile bu yemeğe katıldım. Fikret Taşçı ve eşi ile bir süre sohbet ettim. Arınç'ın katıldığı yemekli toplantıya ilgi büyüktü. Milletvekili Selçuk Özdağ, Recai Berber, Murat Baybatur, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi yemekte bir aradaydılar. Bülent Arınç bir konuştu, pir konuştu. En hoşuma giden sözü, "Ben emekli oldum, CHP iktidar olamadı" oldu. Arınç uzun süren konuşmasında çeşitli ülke sorunlarına değindi. Muhalefet partilerine çattı. Bu yemeğin amacı belliydi. Halis Peker, Orhan Aydın ve Ayhan Adam'a yemeği düzenledikleri için teşekkür ederim.
Bakalım seçmenin tercihi Pazar günü sandığa nasıl yansıyacak? Ülkemiz ve vatandaşlarımız için hayırlı olacağını düşünüyorum. Pazartesi günü düğümü çözülmüş bir siyasi yaşama kavuşmak dileğiyle, oyunuzu mutlaka kullanın.