Yaprak dökümü devam ediyor. Cemil İşyapan Altınordu Spor Kulübü'nün bir zamanlar her şeyiydi. Dün O'nu da kaybettik. İnanın yine canım çok acıdı. Cemil İşyapan'la uzun süreli dostluğumuz olmuştu. Oğlum Gökmen Yeni Asır'da gazeteciliğe Avni Erboy'un yanında başladığı yıllarda Altınordu Spor Kulübü'nü takip etmekle görevlendirilmişti. Cemil İşyapan o yıllarda oğlum Gökmen'e sahip çıkmıştı. Baba-evlat ilişkisi içinde Altınordu'nun haberlerini oğlum Gökmen Yeni Asır'a veriyordu. Yıllar içinde Cemil İşyapan'la İzmir'de, Manisa'da çok beraber olduk. Bir ara dünya işlerinden birbirimizi aramaz olduk. Bayram öncesi telefon rehberimden Cemil İşyapan'ı aradım. Çok mutlu olmuştu. İlk olarak, "Gökmen ne yapıyor?" demişti. Avni Erboy'un bol bol kulaklarını çınlatmıştık.
MEKANI CENNET OLSUN
Cemil kardeşim mekanın Cennet olsun. Türk Futbolu ve İzmir Spor Camiası beyefendi bir değerini kaybetti. Onun için Altınordu her şeydi. Bir gecede kalbi durdu Cemil'in. Dün sevenleri tarafından ebedi istirahatgahına uğurlandı. Acım büyük.
AK PARTİ'DE KONGRE KARARI
Bu halde bende yazı yazacak hal mi var. Oysa sizlere 2 aylık hükümetle, yenilecek seçim hakkında bir şeyler yazmak istiyordum. Hayrullah Solmaz geldi. Seçim üzerine bir şeyler konuştuk. Durum değişir mi, değişmez mi diye, ortada berrak bir görüntü yok. AK Parti 12 Eylül'de kongre kararı almış. Davutoğlu'nun karşısına rakip çıkacağını sanmıyorum. Üç dönem kuralının kaldırılma eğilimi var. Aslında doğru bir tespit.
SİİRT'TEN DE ACI HABER GELDİ
Derken, Siirt'ten 8 şehit haberi geldi. Bu şartlarda seçim nasıl gerçekleşecek? Daha önce de yazdığım gibi Güneydoğu'da sandık güvencesi nasıl sağlanacak? Yas tutmamız gereken günler yaşıyoruz. Bundan sonra açılışmış, konsermiş, bunlara son vermek gerekiyor. Tahmin ediyorum Manisa ve ilçelerinde kurtuluş programlarında büyük değişiklik olur. Bizi birbirimize düşürmeye çalışan iç ve dış güçlere beddua ediyorum.
Devlet ile başa çıkılmaz, hele Türk Ordusu ile