KULİS ÖZEL HABER
Dün Sercan, Berk ve Erman'ın kadro dışı kalmasının ardından bugün Manisasporlu futbolcuların büyük bir kısmının antrenmana çıkmayacağı öğrenildi.
Manisaspor'da futbolcular geri adım atmıyor. Dün Başkan Abdullah Mergen'in 3 oyuncuyu kadro dışı bırakarak göz dağı verdiği Manisasporlu futbolcular'ın bugünde antrenmana çıkmayacağı iddia öğrenildi. Dimov ve Novillo dışında ki futbolcuların Sercan, Berk ve Erman'ın kadro dışı kalmasına tepki gösterdikleri ve bu oyuncular affedilmeden antrenmanlara çıkmayacakları öğrenildi.
ARKADAŞLARININ ARKASINDA DURDULAR
Aylardır para alamayan Manisaspor'da futbolculardan Sercan, Berk ve Erman'ın kadro dışı kalması mevcut oyuncuların tepkisi ile karşılandı. Novillo ve Dimov dışında ki futbolcular bu kadro dışı kalmalara tepki göstererek bugünkü antrenmana da çıkamama kararı aldıkları iddia edildi.
PARA VERMEYEN YÖNETİM NOTER GETİRTTİ
Öte yandan aylardır futbolculara para ödemeyen Abdullah Mergen ve yönetimi dün idmana çıkmayan futbolcular için Tarık Almış Spor Tesisleri'ne noter getirttiği öğrenildi. Bunun üzerine Dimov ve Novillo'nun antrenmana çıkmak istediği diğer futbolcuların ise Mergen'in bu hamlesini görüp boykota devam etme kararı aldığı iddia edildi. Başkan Abdullah Mergen'in antrenmana noter getirtme hamlesi "Hem suçlu hem güçlü" sözün akıllar getirtti.
DİMOV VE NOVİLLO KAPTANLIĞA GETİRİLDİ
Dün yaşanan olayların ardından Dimov ve Novillo'nun yönetimden yana taraf olmasının ardından Dimov'un birinci kaptan, Novillo'nun ise ikinci kaptan olduğu öğrenildi. Sezon başı transfer edilen ve yabancı olan oyuncuların Manisaspor'da kaptanlığa getirilmesi, takım içinde yaşanan kaosu bir kez daha gözler önüne serdi.
Editör: TE Bilişim