MANİSA Sağlık Sen Şubesi tarafından, Merkezefendi Devlet Hastanesi personeline yönelik, Hemşireler, Ebeler ve Anneler Günü dolayısıyla kahvaltı düzenledi.
Manisa Sağlık Sen tarafından Kaşşık restorantta düzenlenen kahvaltıya, Manisa Sağlık Sen Yönetim Kurulu, Yunusemre Sağlık Sen Yönetim Kurulu ve Merkezefendi İş yeri temsilcileri tam kadro katıldı. Memur Sen İl Temsilcisi Mustafa İrgat, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Korkmaz, Merkezefendi Devlet Hastanesi yöneticilerinin hazır bulunduğu kahvaltıda 306 katılım sağlandı. Açılış konuşmasını yapan Yunusemre Sağlık Sen İlçe Başkanı İsmail Karip, Merkezefendi Sağlık Sen ailesini bir araya gelmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek bu tür etkinlikleri geleneksel hale getireceklerini kaydetti. Kahvaltıda konuşma yapan Merkezefendi Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr.Habil Yücel de kahvaltıyı düzenleyen Sendika yetkililerine teşekkür etti.

"HEPSİ GÖREVİNİ FEDAKARCA YAPIYOR"
Geçtiğimiz günlerde Memur Sen İl Temsilciliği görevine getirilen Sağlık Sen Manisa Şubesi Başkanı Mustafa İrgat, "Görevlerini layıkıyla yerine getiren ebe ve hemşirelerimizi yürekten kutluyorum. Tabi kahvaltıya kaynaşma amaçlı Merkezefendi'de görev yapan tüm personelimizi çağırdık. Hepsinin görevini fedakarlıkla yerine getirdiğinden eminim. Sendika olarak onların her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek için böyle bir kaynaşma kahvaltısı düzenledik. Güzel bir organizasyon oldu." şeklinde konuştu.
İrgat, çalışan haklarını elde etmede ve kamu genelinin verilmiş bulunan sözlerin yerine getirilmesi için çaba harcadıklarını ve harcamaya devam edeceklerini ifade ederek sözlerini noktaladı.
Editör: TE Bilişim