MANİSA Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar Atatürk Mahallesinde yaptığı çalışmayla yeni yerleşimlerin içme suyu ihtiyacına cevap verirken, Tütenli Mahallesinde ise yıllar öncesinde hatalı döşenen kanalizasyon hattını yenileyerek mahalleyi sağlıklı altyapıyla tanıştırdı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki çalışmalarıyla mahallelerin içme suyu ve kanalizasyon konusunda çektiği sıkıntıları gidermeye devam ediyor. MASKİ, Akhisar'ın iki mahallesinde verdiği altyapı hizmetiyle mahallelerin yüzünü güldürdü. MASKİ ekipleri, ilçenin yeni yerleşim yerlerinden olan Atatürk Mahallesi 529. Sokak'ta içme suyu şebekesi döşeme işlemi gerçekleştirdi. Döşenen yeni hatla birlikte, kentleşmeyle sayısı artan konutlara içme suyu hattı temin edildi.

HATALI ALTYAPI MASKİ TARAFINDAN DÜZELTİLDİ
Akhisar'ın Tütenli Mahallesinde önceki yıllarda ters meyille döşenmiş olan ve bu yüzden sokağa atıksu sızmasına sebep olan kanalizasyon hattı, MASKİ tarafından yenilendi. MASKİ ekiplerince döşenen yeni şebeke sayesinde Tütenli Mahallesi sağlıklı kanalizasyon altyapısına kavuştu. MASKİ'nin çalışmasıyla kötü koku ve hastalık riskinden kurtulan mahalleli rahat bir nefes aldı.
Editör: TE Bilişim