Bir yıldır Akhisar Huzurevi'nde kalan Hasan Canbaz ile 3 ay önce huzurevine gelen Gülsüm Gülüner'in tanıştıktan kısa bir süre sonra evlilik kararı aldıkları öğrenilirken çiftin nikahlarını Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı kıydı.
Düğüne Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve eşi, Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, AK Parti Akhisar Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz, Akhisar Kadın Girişimciler Kurulu Temsilcisi Nefize Şükran Füzün, huzurevi sakinleri ve çiftin yakınları katıldı.
Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'nın kıydığı nikahta, çiftin şahitliğini AK Parti Akhisar Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz ve Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'nın eşi Nergiz Hızlı yaptı.

"BENİM İÇİN BİR İLK OLDU"
Nikahın ardından evlilik cüzdanını Gülsüm Gülüner'e veren Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, "Daha önce ikinci baharlarına adım atıp hayatlarını birleştiren bir çiftin nikahını kıymamıştım, bu ilk oldu. Bundan dolayı kendimi mutlu hissediyorum. Ben de çiftimize bundan sonraki hayatlarında mutluluklar dilerim." dedi.
Nikah töreninin ardından çiftin yüzüklerinin kurdelesini Akhisar Belediye Başkan Salih Hızlı keserken yeni evli çiftler pasta keserek birbirlerine ikram etti. Pastanın ardından gelin ve damat 'İkinci Bahar' şarkısı eşliğinde dans etti.
Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İsmail Dağdelen ise, "Huzurevimizde kalan Gülsüm Teyze ve Hasan Amca'mız evlenmek istediklerini bize ilettiler. Biz de evlenmeleri için gereken her türlü desteği sağladık. Bu konuda bize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Yeni evli çiftimize Rabbimden ömürlerinin kalan kısmında mutluluklar dilerim." dedi.
Nikahın ardından çok mutlu olduğunu söyleyen Hasan Canbaz, ''Bu benim ikinci evliliğim. 1 yıldır huzurevindeyim. Birbirimizi gördük, konuştuk tanıştık ve evlenmeye karar verdik. Düğünümüz çok güzel oldu. Yardım eden herkesten Allah razı olsun" derken, gelin Gülsüm Gülüner ise "Hasan Bey bana evlilik teklifi yaptı. Ben de bu teklifi kabul ettim. Çok mutluyum " diye konuştu.
İkinci baharlarına ilk adımı atan çift; düğünlerine destek veren Aleyna Çiçekçilik, By Sevilay Organizasyon, Topi Kardeşler ve ABZED Başkanı Cem Bayraktar'a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim