KULİS ÖZEL HABER
Manisaspor'da teknik direktör Koray Palaz'ın istifa etmesinin ardından hoca arayışları başladı. Dört, beş isim ile dirsek temasında olan Manisaspor'da öne çıkan ismin Cüneyt Karakuş olduğu öğrenildi. Daha önce Boluspor'da teknik direktörlük yapan ve Boluspor'da çeşitli antrenörlük görevlerinde bulunan 51 yaşında ki teknik adamın Bandırmaspor maçında tribünde olduğu ve takımla ilgili notlar aldığı öğrenildi.
YERLİ OYUNCULARI BEĞENDİ
Bandırmaspor maçını tribünden izleyip Manisaspor'la ilgili notlar alan Cüneyt Karakuş Manisaspor'un göründüğü kadar kötü olmadığını ve yerli oyuncuların performansını beğendiği ancak yabancı oyuncularla ilgili kafasında soru işaretleri olduğu öğrenildi. Siyah-Beyazlı kulübün kadrosunun alınan sonuçlar kadar kötü olmadığı görüşünün hakim olduğu Cüneyt Karakuş bu hafta içi Manisaspor yönetimi ile masaya oturması bekleniyor.
ALTERNATİF İSİMLER DE GÜNDEMDE
Manisaspor'da teknik direktörlük için Cüneyt Karakuş'un dışında Bülent Akın, Serdar Dayat ve Özcan Bizzati gibi isimlerde gündemde. Özellikle Bülent Akın'ın Fransızca bilmesi ve Manisaspor'da Fransızca bilen futbolcu sayısının fazla olması genç çalıştırıcı için avantaj olsa da Bülent Akın isminin tecrübesiz oluşu Manisaspor yönetimini düşündürüyor.
Manisaspor'un bir diğer hoca adayı Serdar Dayat ile yapılan ilk görüşmenin olumsuz geçtiği maddi konularda kendisiyle anlaşmaya varılamadığı ve bu yüzden bu ismin Manisaspor'a gelmesinin zor olduğu iddia edildi.
Editör: TE Bilişim