. Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, yolun 2016 yılı asfalt programında yer aldığını belirterek, iyileştirme çalışmalarının ardından asfaltlama yapılacağını belirtti.
Yaz boyunca Manisa'nın il genelinde çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Beydere yolu olarak bilinen Manisa-Saruhanlı ve Paşaköy bağlantı yolunda ilk önce iyileştirme çalışması ardından da asfaltlama yapacak. Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Fevzi Demir bozuk durumda olan yolda inceleme gerçekleştirdi. Demir'e, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinasyon İşleri Şube Müdürü Erdinç Karaköse ve yetkililer eşlik etti. Manisa-Saruhanlı ve Paşaköy bağlantı yolunun Büyükşehir Belediyesi'nin 2016 yılı asfalt programında yer aldığını belirten Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, "Saruhanlı'da asfalt programımız 1 ay önceden başladı. Şu ana kadar Saruhanlı'da 114 kilometrelik asfaltlama çalışması gerçekleştirdik. Bayram tatilinin araya girmesiyle bir kesinti oldu. Burası tespitini yaptığımız bir yol, Saruhanlı'da Mütevelli-Koldere yolunda sıcak asfalt çalışması yaptık. Halitpaşa ve Dilek Mahallemizde de asfaltlama çalışması gerçekleştirdik. Manisa-Saruhanlı ve Paşaköy bağlantı yolunda ilk önce zemin iyileştirme çalışması yapacağız.

‘HEDEF; İKİ YILDA 2 BİN 500 KİLOMETRE YOL'
Asfaltlama çalışmalarının 17 ilçede tüm hızıyla devam ettiğini belirten, Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün hedefleri bellidir. İki yıl içerisinde Manisa'da 2 bin 500 kilometre asfaltlama hedefimiz var. Bizler de o hedef doğrultusunda elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşımızın güvenli bir şekilde ulaşımını gerçekleştirmesi için çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Saruhanlı halkımızın içi rahat olsun. Başkanımızın da dediği gibi asfaltsız hiçbir bölge bırakmayacağız" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim