Manisa'da eşiyle tartışan M.Ç. isimli koca, intihar için çıktığı uçurumun kenarından polis ve mahallelinin yoğun çabası sonunda kurtarıldı. Şehzadeler ilçesi Akpınar Mahallesinde oturan ve eşiyle tartışma yaşayan 35 yaşındaki M.Ç., iddialara göre soluğu Spil Dağı eteklerinde aldı. İddialara göre M.Ç., eşini arayarak; "Ben intihar edeceğim. Şu anda Spil dağında bir kaya parçasının uçuruma bakan yüzünde oturuyorum" diyerek eşinin kendisini affetmesini istedi.
EŞİ POLİSTEN YARDIM İSTEDİ
Eşinden haber alan genç kadın 155'i arayarak yardım istedi. Polis birimleri yine eşinin aracılığı ile saat 21:00'de M.Ç.'nin yerini tespit etti. Olay yerine gelen polisler, M.Ç.'yi uçurumun eşiğinde buldu.
Bu arada AFAD birimlerinden yardım istendi. AFAD birimleri olası intihar girişimine karşın tüm önlemlerini alırken polis ve mahalleli iki koldan intihar girişiminde bulunmak için kayanın üzerine çıkan M.Ç.'yi ikna turlarına başladı.
İKİ SAATTE İKNA OLDU
Polis ve mahallelinin iki saat kadar süren yoğun ikna çabalarının sonuç vermesiyle birlikte M.Ç. intihar girişiminden vazgeçerek kayanın üzerinden indi. Olay yerinde bekletilen 112 ekipleri tarafından olay yerinde ilk sağlık muayenesi yapılan M.Ç., Manisa Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Editör: TE Bilişim