Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, dış transferde ikinci oyuncusunu da kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon Balıkesir Büyükşehir Belediyespor forması giyen Gülbahar Akgül, Manisa Büyükşehir Belediyespor ile sözleşme imzaladı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor 2016-2017 sezonu öncesinde transferlerine devam ediyor. Yeşil beyazlılarda sezonun ikinci transferi Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'dan Gülbahar Akgül oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi yeni transferine Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde imza attırdı. Düzenlenen imza törenine Manisa Büyükşehir Belediyespor Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan ve yönetim kurulu üyesi Metin Memiş katıldı. Yeşilyurt, Beşiktaş, Nilüfer Belediyesi, Karşıyaka ve son olarak da Balıkesir Büyükşehir Belediyespor forması giyen Gülbahar Akgül, transferden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Manisa Büyükşehir Belediyespor'un kendisine gösterdiği hedeflerin, transferinde etkili olduğunun altını çizen Gülbahar Akgül, yeni sezonda yeni hedeflere ulaşmak için çalışacağını söyledi.
KADROMUZU GÜÇLENDİRİYORUZ
İmza töreninde konuşan Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan da, "Yeni sezon planlamalarımız doğrultusunda transferlerimize başladık. İkinci transferimizi de kadromuza kattık. Manisa Büyükşehir Belediyespor'u hedefe götürecek oyuncularla çalışmak istiyoruz. Planlamalarımız bu doğrultuda. Transferlerimiz devam edecek" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim