Hakan Turan, Isparta Davraz kampında çok iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek, "Yeni sezon hazırlıklarına başladığımız günden bu yana çok ciddi bir tempo içerisindeyiz. Mehmet hocamızın çok koşan, pas yapan ve topu ayağında tutan bir takım isteği doğrultusunda bütün takım çok iyi çalışıyor. İnşallah bu çok çalışmamızın karşılığını da sezon başından itibaren alacağımıza inanıyorum." dedi.
"TAKIMDAKİ HERKES İŞİNİ VE ÇALIŞMAYI SEVENLER İNSANLAR"
Yeni transferlerle birlikte daha da güçlü bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Hakan, "Geçen sezon şampiyon kadromuzun önemli ölçüde korunmasının takım adına avantaj olduğunu düşünüyorum. Geçen sezon gerçekten herkesin büyük bir özveri gösterdiği bir kadro vardı. Bu özverili kadronun büyük ölçüde korunması çok sevindirici. Yeni transfer olan arkadaşlarımızda tecrübeleriyle ve yetenekleriyle bu takıma katkı sağlayacak isimler. Kısa zamanda, takım içinde çok iyi bir arkadaşlıkta yakalandı. Bence takım olarak en büyük avantajımız, takımdaki herkesin işini ve çalışmayı sevenler insanlar olmasının yanı sıra sağlam karakterlere sahip olması. Bu yapımız başarıya giderken bize çok katkı sağlayacak." diye konuştu.
"MEHMET ALTIPARMAK BİZİM İÇİN ŞANS"
Sözlerinin devamında Teknik Direktör Mehmet Altıparmak'ın kendileri için bir şans olduğunu ifade eden Hakan, "Mehmet hoca bu ligi bilen, futbolcularıyla çok iyi iletişim içinde olan bir isim. Mehmet hoca gibi bir teknik direktörle çalışmak her futbolcunun isteğidir. Bizi çok iyi bir şekilde çalıştırmasının yanı sıra mücadele ve oyun anlayışımıza çok önemli katkılar sağlıyor. Manisaspor'un hak ettiği yere gelmesinde en büyük katkılardan birisi Mehmet hocanın katkısı olacaktır." dedi.
"KISA ZAMANDA ÖN PLANA ÇIKACAK BİR TAKIM OLACAĞIZ"
Her zaman olduğu gibi yeni sezon öncesinde de favori gösterilen takımların olduğunu belirten Hakan şunları söyledi: " Ama bizimde elimizden geleni yaptığımızda neler yapabileceğimizi herkes biliyor. Kısa zamanda ön plana çıkacak bir takım olacağız."
Hakan, takımın en eski futbolcu olması konusunun ise kendisinde artı bir motivasyon sağladığını ifade ederek, "Manisaspor'un altyapısından yetiştim ve yaklaşık 14 senedir bu camianın içindeyim. Bu durum benim sorumluluklarımın yanı sıra özgüvenimi de arttırıyor." dedi.
Sözlerinin sonunda, taraftarın takımın yukarılara doğru oynadığı zamanlardaki ilgisini sezon başından itibaren beklediklerini söyleyen Hakan, "Bu sezon onlara temaşa zevki oldukça yüksek maçlar izlettireceğimize inanıyorum. Onlar bizi desteklesin ve Manisaspor'u hep birlikte hak ettiği yerlere getirelim." diye konuştu.
Editör: TE Bilişim