MANİSASPOR ‘un şampiyon olmasının ardından her kesimden tepki görmesine rağmen koltuğu bırakmayan Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen futbolculara olan ödemelerle ilgili şuana kadar hiçbir hamle yapmadı. Bugüne kadar sergilediği güvensiz tablo ile Manisaspor'a para bulmakta zorlanan Abdullah Mergen'in tek umudu TFF'den gelecek para.
Kongre tarihini erkene almayan Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen'in şuana kadar para bulamaması camiayı umutsuzluğa itti. Manisaspor Başkan Abdullah Mergen yönetiminde kasası boş şekilde günlerini harcarken, alt yapı çalışanları aylardır maaş alamadığı öğrenildi. Kulüp personeli de aynı şekilde maddi açıdan sıkıntılı olduğu öğrenildi. Bu kaos ortamında kongre tarihini erkene alamayarak Manisaspor ‘un vaktini çalan Başkan Abdullah Mergen'in tek umudu TFF'nin mali genel kurulu olduğu öğrenildi.
Spor Toto 2. Ligde Kırmızı Grupta sezonu 66 puanla şampiyon alarak tamamlayan ve 2016-2017 futbol sezonunda PTT Birinci Lig arenasında mücadele verecek olan Manisaspor'da kasa şu anda boş. Haziran ayının sonlarında yapılacak olan kongrede yeniden başkanlık için aday olacak olan Başkan Abdullah Mergen, Haziran ayının başlarında Türkiye Futbol Federasyonunun yapacağı mali kongreyi bekliyor.
2015-2016 Futbol sezonunu şampiyon olarak tamamlayan ve yeni sezonda PTT Birinci Lig arenasında mücadele verecek olan Manisaspor ‘da şu anda kasa boş. Futbolcular, teknik heyet ve futbolculara acil para ödemesi gereken Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen'in tek umudu TFF'den gelecek para olduğu öğrenildi. TFF yapacağı genel kurul sonrası gelecek para ile futbolcu alacaklarını kapatmayı hedefleyen Abdullah Mergen'in daha sonra güçlü bir kadro için nereden para bulacağı merak konusu oldu.
MANİSASPOR'UN MERGEN İLE İŞİ ZOR
Tüm umudunu TFF'ye bağlayan Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen'in, birikmiş alacakları ödedikten sonra PTT 1.Lig'de güçlü bir kadro kuracak kaynağı nerden bulacağı merak ediyor. Manisa'nın her kesimi tarafından soru işaretleri ile bakılan Abdullah Mergen'in Manisaspor'a, firmaların sponsor olmaktan çekindiği iddia edildi.
GÜÇLÜ BİR YÖNETİM ŞART
Manisaspor ‘un bulunduğu konum itibari ile TFF'den gelecek paranın anca geçmiş borçları kapatıp günü kurtaracağı aşikârken, Abdullah Mergen'in kongre tarihini erkene almayarak Manisaspor'a büyük bir kötülük ediyor. Mali tablo itibari ile Manisaspor güçlü ve paralı bir yönetim yapısı ile düzlüğe çıkabilir. Yeniden kurulacak kadro ve teknik heyetin Manisaspor'a maliyeti en az 10 Milyon TL'ye yakınken, Manisaspor ‘un Abdullah Mergen yönetiminde vakit kaybetmesi şampiyon takımın yarınlarını tehlikeye atıyor.
Editör: TE Bilişim