Yunusemre Belediyesi tarafından düzenlenecek olan yaz spor okullarında 11 branşta kurslar açılacak. Ücretsiz kurslar için son başvuru tarihinin 17 Haziran olduğu açıklanırken, ücretli kurslar için ise son başvuru tarihinin 8 Temmuz Cuma Günü olduğu bildirildi.
Yunusemre Belediyesi yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmek, çocuklarını spora teşvik etmek isteyen aileler için yaz spor okulları düzenliyor. 20 Haziran - 19 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek Taekwondo, Judo, Wushu, Masa Tenisi, Güreş, Badminton, Atletizm kurslar için kayıtlar bugün başladı. Kayıt yaptırmak isteyenler adres bilgileri ve sağlık raporu ile belediye bahçesinde kurulan standa başvurabilecekler. Ücretsiz kurslar için son başvuru tarihinin 17 Haziran olduğu açıklanırken, ücretli kurslar için ise son başvuru tarihinin 8 Temmuz Cuma Günü olduğu bildirildi.
Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan Tenis, Yüzme, Futbol ve Satranç branşlarının ücretli, Judo, Wushu, Masa Tenisi, Güreş, Badminton ve Atletizm branşlarının ise ücretsiz olduğunu belirtilirken kurslara ilişkin şunları söyledi:
"Tenis, Yüzme, Futbol ve Satranç branşlarının 5-13 yaş aralığındaki çocuklarımıza ücretli olacak. Judo, Wushu, Masa Tenisi, Güreş, Badminton ve Atletizm branşlarımızda ücretsiz olarak 5-12 yaş aralığındaki çocuklarımıza kurslarımızı yapacağız. 'Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur' atasözünden hareketle ilçemizde eğitim gören çocuklarımızı kurslarımıza bekliyoruz."
Editör: TE Bilişim