Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nden alınan bilgilere göre Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nin Yöneticisi Uzman Dr. Abdullah Korkut Kafesçiler'in yönetim kabiliyeti açısından yetersiz olduğu gerekçesiyle Kamu Hastaneleri Ankara Kurum Başkanlığı tarafından görevden alındığı öğrenildi. 

YETKİLİLER AÇIKLAMA YAPMADI
Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nin bahçesine yapılan 550 yataklı yeni hastanenin çalışmaları devam ederken, Baştabip ve Hastane Yöneticisi olan Kafesçiler'in görevden alınması kamuoyunda tepkilere neden oldu. Manisa'daki Paralel Devlet Yapılanması (PDY) operasyonları ile adı anılan Merkez Efendi Devlet Hastanesi'de gerçekleşen görevden alınma işleminin operasyonlarla ilgili olup olmadığı araştırılıyor. Yetkililer konu ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

"HENÜZ BELGE GELMEDİ"
Merkez Efendi Devlet Hastanesi Yöneticisi Korkut Kafesçiler ile yapılan görüşme sonucunda, eline henüz resmi bir belge geçmediğini belirterek şöyle konuştu: "Böyle bir durumun dile getirildiğini basındaki arkadaşlardan öğrendim. Henüz bana iletilen herhangi bir resmi evrak olmadı. Hala görevimin başındayım" dedi.
Editör: TE Bilişim