Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Teknik Direktör Levent Eriş ve futbolcular Derincespor karşısında alınan farklı galibiyeti perşembe günü babasını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e hediye ettiler.
Derincespor karşısında 4-1 galip gelerek ligde rakiplerine gözdağı veren Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Teknik Direktör Levent Eriş ve futbolcular maçın ardından soluğu Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yanında aldılar. Perşembe günü babası Cemal Ergün'ü kaybeden ve bu süreden beri Uncubozköy'de taziyeleri kabul eden Başkan Ergün'e sabır dileyip, başsağlığı temennisinde bulunan Teknik Direktör Levent Eriş ve futbolcular galibiyeti Başkan Ergün'e hediye ettiler.
OYUNCULARI KUTLADI
Yeşil-beyazlı teknik heyet ve futbolcuların taziye ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise oyuncuları bu jestlerinden dolayı teşekkür etti. Derince galibiyeti nedeniyle oyuncuları kutlayan Başkan Ergün, önümüzdeki süreçte galibiyet serisinin devam edeceğine inandığını söyledi.
Editör: TE Bilişim