Manisaspor'da futbolcular ile Başkan Abdullah Mergen arasında ki kriz kaldığı yerden devam ediyor. Aylardır futbolculara para ödeyemeyen Başkan Abdullah Mergen'in bu konuyla ilgili hiçbir somut adım atmaması sinirleri iyice gerdi. Geçen hafta antrenmanları boykot eden futbolcuların bugün de antrenman saatine kadar para ödemesi olmazsa antrenmanlara çıkmayacakları öğrenildi.
FUTBOLCULAR BOŞ SÖZ DUYMAK İSTEMİYOR
Manisaspor, hafta sonunda Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Sivasspor'u konuk edecek. Bu zorlu maçın hazırlıklarının bugün saat 16.00'da Teknik Direktör Sait Karafırtınalar önderliğinde başlaması gerekiyor. Ancak Başkan Abdullah Mergen, bugünde ödemeleri yapmazsa Siyah Beyazlı futbolcular antrenmana çıkmayacaklar.
MERGEN ÇARŞAMBA DİYOR FUTBOLCULAR GERİ ADIM ATMIYOR
Manisasor'lu futbolcular paralar ödenmezse sadece bugün değil bundan sonra hiçbir antrenmana çıkmayacaklar. Başkan Abdullah Mergen, futbolculara söz verdiği ödemeleri yaparsa futbolcular antrenmana çıkacaklar. Manisaspor'lu futbolcular bu kararı takım halinde aldılar. Başkan Abdullah Mergen bugün futbolcular ile konuştuğu Çarşamba günü için ödeme sözü verdiği, futbolcuların ise bu vaade inanmadığı öğrenildi. Boş söz duymak istemeyen futbolcuların artık sabrının kalmadığı ve yabancı oyuncuların şehri terk etme noktasına geldiği iddia edildi.
Editör: TE Bilişim