Serbest yüzmede Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazanan bedensel engelli sporcu Ferzan Özkan'ı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, hedeflerinin engelsiz bir yaşam inşa etmek olduğunu belirterek, bu aşamada çok önemli bir proje olarak kabul ettikleri Engelli Yaşam Merkezlerinin açılacağını ifade etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, serbest yüzmede Türkiye şampiyonu olarak altın madalya alan bedensel engelli sporcu Ferzan Özkan'ı ziyaret etti. Genç yüzücüyü kutlayan ve bundan sonraki spor yaşantısında başarılar dileyen Özdağ, "Engelli olan her vatandaşımıza eşit mesafede duruyor ve onları yaşantılarında neye ihtiyaçları varsa onu giderme konusunda önemli çalışmalar yürütüyoruz. Ferzan Özkan kardeşimiz daha önce de yüzme sporunda 4 kez Türkiye şampiyonu olan başarılı bir sporcumuz. Kendisinin daha önce akülü araba isteği olmuş ve bunu temin etmiştik. Hedefimiz engelsiz bir yaşam inşa etmek. Bu noktada engelli vatandaşlarımız için Engelli Yaşam Merkezleri açılacak. Zaten hayatın her alanında olan engelli vatandaşlarımız Engelli Yaşam Merkezlerinin bakım hizmetleri karşısında aileleri yanlarında yokken dahi güvenilir ve sosyal bir ortamda olmanın mutluluğunu yaşayacaklar" dedi.

KAZALARIN BAŞLICA SEBEBİ DİKKATSİZLİK VE TEDBİRSİZLİK
Bedensel engelli milli yüzücü Ferzan Özkan'a gerçekleştirdiği ziyaretin ardından seçim çalışmaları sırasında bulunduğu aracın AK Parti seçim aracıyla çarpışması sonucu yaralanan Havva Demirler'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ hastaneden çıktıktan sonra evinde tedavisi devam eden Havva Demirler'in kızı Serap Demirler'i de ziyaret etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Havva ve Serap Demirler, tedavi süresince kendileriyle yakından ilgilendikleri için Özdağ'a teşekkür etti.
Meydana gelen trafik kazasıyla ilgili düşüncelerini dile getiren Özdağ temennisinin bundan sonra daha dikkatli ve temkinli olunarak kazaların yaşanmaması olduğunu ifade ederek, "Trafik kazalarının başlıca sebepleri değişken olabiliyor ama uykusuzluk, dikkatsizlik, tedbirsizlik ve alkollü araba kullanımı başlıca nedenler olarak karşımıza çıkıyor. Hızla çoğalan araç sayısının yanında maalesef bazı bilinçsiz sürücülerin olması da trafik kazalarını kaçınılmaz hale getiriyor. Sadece ehliyet alarak hiç pratik yapmadan trafikte araç kullanılacağını düşünen kişilerin sayısı da arttığından tehlikeli durumlar yaratabiliyor. Bu konuda sürücü kurslarına ve eğitimcilere önemli görevler düştüğü gibi araç kullanıcılarına da o derece sorumluluk ve görevler düşüyor. Eskiden yollardan dolayı kaynaklanan kazalar yaşanabiliyordu ama bizim dönemimizde çok şükür bu geride kaldı. Çünkü yol-su-elektriğin medeniyet olduğunu bilen bir iktidarız. Tüm yollarımızı modern ve duble yol haline getirdik. Çağın ihtiyaçları neyse onu yapmaya ve İnsanımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Ama ne yaparsak yapalım maalesef kazaların önüne tam olarak geçemiyorsunuz. 1 Kasım seçimleri öncesinde partimize ait bir seçim arabasının çarpması sonucu Havva ve Serap Demirler kardeşlerimiz yaralanmışlardı. Birinin tedavisi hastanede diğerinin evde devam ediyor. Kendilerine bir kez daha geçmiş olsun dileğinde bulunmak istedik. Neye ihtiyaçları varsa her zaman yanlarında olacağız" diye konuştu.

HAYAT İKİ EZAN ARASINDA
Demirler ailesine geçmiş olsun dileğinde bulunduktan sonra İstanbul'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Tevfik Karabulut için taziye ziyaretinde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Karabulut için Yunusemre İlçesi Barbaros Mahallesinde kurulan taziye çadırında merhumun ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. Özdağ, "Hayat iki ezan arasında. Bir mesafedir kısa mı kısa. Biri kulağına okunan doğduğunda, diğeri ölümünde verilen sala. Bu iki ezan vakti arasında gök kubbede hoş bir seda bırakabiliyorsak ne mutlu bizlere. Tevfik Karabulut gök kubbede hoş bir seda bırakan beyefendi bir şahsiyetti. Kendisine Allah'tan rahmet, Ailesine ve yakınlarına sabır, başsağlığı diliyorum" dedi.
Editör: TE Bilişim