Kasımpaşa Spor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve Yardımcı Antrenörü Bülent Albayrak Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin konuğu oldu
Kasımpaşa Spor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve Yardımcı Antrenörü Bülent Albayrak, "Geçmişten Günümüze Türk Futbolu" konulu söyleşi ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin konuğu olarak, bilgi ve deneyimlerini paylaştılar.
Çalımbay ve Albayrak, söyleşiden önce Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'yi ziyaret etti. Prof. Çelebi, kendilerini üniversitede konuk etmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, öğrencilerin kendilerinin bilgi ve tecrübelerinden öğreneceği çok şey olduğunu ifade etti.
9 Kasım 2015 tarihinde Üniversitemiz Sinema Salonu'nda gerçekleştirilen söyleşiye Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Göral, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.
Türk futbolunun gelişimi için nitelikli altyapı eğitiminin önemine dikkat çeken Rıza Çalımbay, futbolda başarının sıkı çalışma, bilimsellik ve özveri ile gerçekleştiğini belirtti. Söyleşi sonunda Rıza Çalımbay'a üniversitenin plaketi, 1986-1987 Eğitim-Öğretim Yılı'nda MCBÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun olan Bülent Albayrak' A ise diploması takdim edildi.
Editör: TE Bilişim