Manisa'daki bir hastanede yöneticilik yapan İsmail Eker, 24 yıl evli kaldığı eşi Aslıhan Eker'i 22 gün önce kaybetti. Eşini toprağa veren İsmail Eker, eşi için yaptırdığı mezarın yanına kendi mezarını kazdırdı ve mezar taşını da diktirdi. Ölmeden mezarını yaptıran İsmail Eker, mezar taşına doğum tarihini yazdırıp ölüm tarihini boş bıraktı. Eşinin mezarı başına her gün geldiğini belirten İsmail Eker şunları söyledi:

"Eşimle 24 yıl evli kaldık. Bu süre boyunca birbirimizden hiç ayrılmadık. Çok mutlu günlerimiz oldu. Bir söz verdik. Her ne olursa olsun birbirimizden hiç ayrılmayacaktık. Birlikte ölmeyi istiyorduk. Ama benden önce gitti. Ben de daha huzurlu olayım diye, verdiğim sözü tutmak için yanına mezarımı yaptırdım."

12 YIL HASTALIKLA MÜCADELE ETMİŞ

Eşinin 12 yıl boyunca hastalıkla mücadele ettiğini kaydeden Eker, böbrek üstü bezi tümörü nedeniyle öldüğünü belirtti. Uzun süre eşinin hastalığına teşhis koyulamadığını dile getiren Eker şunları anlattı:

"12 yıldan bu yana yanlış uygulama ve hastalığın teşhis edilememesi nedeniyle mağdur olduk. Bu çok ender rastlanılan bir hastalıktı. Teşhis koymakta çok zorlandılar. Gitmediğimiz hastane kalmadı. Bizi mağdur eden doktorlar hakkında dava açacağım. Eşimi uyuşturucu bağımlısı gibi lanse ettiler. Ağrılarından dolayı hastaneye ya da eczaneye gittiğimizde eşimin adını söylediğimde hemen polisler geliyordu. Çok zor zamanlar yaşadık. Bunu yargıya taşıyacağım."

Editör: TE Bilişim