Türkiye Sutopu Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Bayanlar Klasman Grubu 1. ve 2. Devre Müsabakaları ile Bayanlar 2. Lig Final Grubu 2. Devre Müsabakaları 10 takımın katılımıyla Manisa'da başladı.
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Olimpik Spor Kompleksi'nde oynanan ilk maçlar büyük çekişmeye sahne oldu. 12 hakem ve 2 Merkez Hakem Kurulu üyesinin görev aldığı müsabakalar 17 Temmuz Pazar günü sona erecek.
Müsabakalara katılan tüm takımlara başarılar dileyen Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak su sporları konusunda önemli müsabakalara ev sahipliği yapıyoruz. Çok iyi tesislere ve alt yapıya sahibiz. Türkiye'de sayılı havuzlardan biri de ilimizdedir. Bu yüzden önemli organizasyonlarda Manisa tercih ediliyor. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Büyük organizasyonların burada olması da Manisa'yı tanıtmada önemli rol oynuyor. Geçen yıl da su sporları müsabakalarına ev sahipliği yaptık. Önümüzdeki günlerde ise U19 Bayanlar Milli Takımımız da burada kamp yapacak. Tüm takımlarımıza, hocalarımıza, antrenörlerimize ve hakemlerimize iyi bir müsabaka geçirmelerini diliyorum" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim