Manisa'da Şehzadeler İlçesi'nde bulunan 2. Anafartalar Mahallesi'nde bugün sabah 11.30'da kesilen elektrik, mahalle esnafını perişan etti. Sürekli uygulanan elektrik kesintileri karşısında GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye şikayette bulunmaktan bıktıklarını anlatan mahalleli, yetkililere ateş püskürdü. Mahalle esnafından bir işyeri sahibi ise işyerini motosiklet farıyla aydınlatmaya çalıştı.
GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin bitmek tükenmek bilmeyen elektrik kesintileri, bu kez de 2. Anafartalar Mahallesi sakinlerini ve esnafını canından bezdirdi. Mahallede bugün sabah 11.30'da kesilen elektrik, aradan geçen uzun süreye rağmen gelmeyince esnaf iş yapamadı.
Karanlığın çökmesiyle birlikte mahallede yaşanan problem üst seviyeye çıktı. Evlerde oturanlar karanlıkta kalırken esnaf ise dükkanını aydınlatmak için çeşitli yollara başvurdu.
"ZARARI KİM KARŞILAYACAK?"
2. Anafartalar Mahallesi'nde köftecilik yapan Ercan Otman, yetkililere isyan etti. Otman isyanını şu sözlerle dile getirdi: "Saat 11.30'dan beri elektrikler kesik. İşler durdu, karanlıkta oturuyoruz. Dolaplarımız çalışmıyor. Allah yardımcımız olsun. Ne zaman geleceğini de bilmiyoruz. Yüzde 80 civarı iş kaybımız var. Bu zararı kimden karşılayacağız?"
MOTOSİKLETLE DÜKKANINI AYDINLATMAYA ÇALIŞTI
Mahallede çiğköftecilik yapan esnaf Abdullah Aydın ise elektrik kesintisi nedeniyle karanlığa motosiklet farıyla çözüm bulmaya çalıştı. Abdullah Aydın şunları söyledi: "Bugün sipariş falan alamadık. Herkes dükkanı kapalı sanıyor. Akşam olunca da motosiklet ve telefonla dükkanı aydınlatmaya çalışıyoruz. Saat 11.30 gibi kesildi, yarım saat süreceğini söylediler ancak hala gelmedi."
Editör: TE Bilişim