Memur Sen'e bağlı Bem-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Faruk Karaca'nın, sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yaptığı paylaşım çok konuşulacağa benziyor. Karaca, yaptığı paylaşımda Manisa'ya yapılan kurum müdürü atamalarını eleştirirken, AK Parti il başkanlığı yapan isimlerden birinin eşinin de cemaatte ‘abla' olduğunu ileri sürdü. Karaca'nın hangi il başkanını kast ettiği ise bilinmiyor.
AK Parti'ye olan yakınlığıyla bilinen Memur Sen'e bağlı Bem-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Faruk Karaca facebook üzerinden yaptığı paylaşımda manidar ifadeler kullandı. Başkan Karaca, Manisa'nın FETÖ/PDY operasyonları kapsamında görevden alınan kurum müdürü sayısında ilk sıralarda yer aldığını belirtti. Karaca'nın eleştirileri bununla da sınırlı kalmadı. AK Parti'nin Manisa il başkanlığını yapan isimlerden birinin eşinin de cemaatte ‘Abla' görevini yaptığını ileri süren Karaca'nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "Manisa Liderliğe koşuyor. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra en fazla il müdürü Manisa'da görevden alındı. Manisa rekor kırıyor. 1-SGK İl Müdürü, 2-Vergi Dairesi Başkanı, 3-Halk Sağlığı Müdürü, 4-İş Kur İl Müdürü, 5-Tarım İl Müdürü.
Sonuçta Manisa'nın abisi kim? Manisa'da bir milyon 400 bin nüfus varken il müdürlerinin birkaçı hariç hepsini ısrarla dışardan getiren ve referans olan Manisa'nın abisinin niyeti ve nereden emir aldığı yavaş yavaş belli oluyor. Manisa'da eşi cemaatte abla olan il Başkanı mı dersin, cemaatin derin abileri mi dersin? Maşallah hepsi var. Çok zengin memleketimiz var ohhh ne ala."
Editör: TE Bilişim