Kula İlçe merkezinde bulunan şehitlikte yapılan etkinlikte; Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinden askeri üniforma giymiş bir grup cuntacı terörist tarafından 15 Temmuz 2016'da Türkiye Cumhuriyeti devletini, demokrasiyi ve milli iradeyi hedef alan haince bir darbe girişiminde bulunulduğu geceyle ilgili şiir, yazı ve dua okundu.
Programda konuşan okul müdürü Adem Sümen, "Bu hainliği ülkemize ve milletimize yapanlarla mücadele etmek bizlerin şehitlerimize, gazilerimize, ülkemize ve bayrağımıza karşı en büyük borcumuzdur. Milli birlik ve beraberlik ruhumu güçlendiren programda emeği geçenleri tebrik ediyoruz" dedi.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sebahattin Öner ise, "15 Temmuz gecesinde kahramanca şehit olanları rahmetle andığını belirterek o gece Türkiye'de Çanakkale ruhunun tekrar yaşanarak Birlik ve berberliğin ne kadar önemli olduğunu ortaya milletçe ortaya koyduk dedi. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen herkesi teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
Milli birlik ve beraberlik ruhunu güçlendiren programa, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sebahattin Öner, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Editör: TE Bilişim