AKHİSAR Belediyespor- Beşiktaş maçında takımlarına destek vermek üzere Manisa'ya gelen Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'nın üyeleri, Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde Tendürek Dağı eteklerinde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen er Ahmet Tezcan'ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.
Siyah-beyazlı renklere gönül veren bir grup taraftar, geçen perşembe günü Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde, Tendürek Dağı eteklerinde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen jandarma er Ahmet Tezcan'ın Akhisar'daki ailesini ziyaret etti. Grup, Beşiktaş taraftarı olan şehit er Ahmet Tezcan'ın annesi Berna Tezcan ve babası Himmet Tezcan'a başsağlığı dileğinde bulundu.
Beşiktaşlı taraftarlar adına konuşan Zafer Güroğlu, "Bizim için şehitlerimiz bugün oynanacak maçtan ve tüm karşılaşmalardan daha değerlidir. Bugün Manisa'ya sadece maçı izlemek için gelmeyi çok isterdik. Ama bu ziyaret, maçtan daha önemli oldu. İki otobüs Beşiktaş Çarşı Grubu taraftarı olarak, vatanı, milleti, bayrağı için şehit düşen Ahmet kardeşimizin evini ziyaret ederek anne ve babasına başsağlığı diledik, acılarını paylaşmaya çalıştık. Şehidimize Allah'tan rahmet, geride kalan ailesine de sabır diliyoruz. Mekanı cennet olsun" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim