İhlas Haber Ajansı (İHA) İzmir Bölge Müdürü Özcan Aydın'ın kardeşi İHA Manisa İl Temsilcisi Önder Aydın, Faruk - Bedriye Çelebi çiftinin kızları Tuğba Çelebi'yle Manisa'da evlendi. Manisa Arena Düğün Salonu'nda düzenlenen düğün törenine AK Parti Manisa Milletvekili Salçuk Özdağ, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Basın İlan Kurumu Müdürü Kenan Tokgöz, Gençlik ve Spor Hizmetleri Manisa İl Müdürü Savaş Duman, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Ali Filizkan, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı. İHA İzmir Bölge Haber Müdürü Hakan Gözalan ve İHA'nın Manisa ve İzmir muhabirleri de Aydın ailesini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.
Işık gösterileri eşliğinde sahneye inen Önder ve Tuğba çifti, çalan romantik şarkılarla dans ederek izleyenleri büyüledi. Sonrasında çalan oyun havalarıyla da çifti yalnız bırakmayan davetliler gönüllerince eğlendi.
Muhteşem düğün Faruk Nafiz Çamlıbel ve Behçet Kemal Çağlar tarafından yazılan ve Cemal Reşit Rey tarafından 1933 yılında bestelenen 10. Yıl Marşı'yla sona erdi.
Editör: TE Bilişim