Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Vali Güvençer, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Dünyanın en kutsal mesleklerinden biri olan öğretmenlik, sevgi, emek, sabır, fedakârlık ve hoşgörü ile yürütülebilecek bir görevdir. Anne ve babalarından sonra çocuklarımızın bedensel, zihinsel, duygusal, sosyal ve toplumsal açıdan gelişimine ışık tutan üstün meziyetlere sahip kişiler de öğretmenlerdir.
Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, "Öğretmenler, Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır" diyerek öğretmenlerimizin üstlendikleri görevin önemini vurgulamıştır. Daha mutlu ve huzurlu Türkiye için geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin düşünen, bilgi üreten, araştıran, teknolojiye ayak uyduran, Ülkesini, Bayrağını, milletini seven, kişilikli, geçmişini bilen, milli ve manevi değerleri özümseyen bireyler olmaları için üstün çaba gösteren öğretmenlerimize minnettarız.
Bu duygularla, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyor, geleceğimizin mimarı tüm öğretmenlerimizin ‘24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, emekli öğretmenlerimizin de sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir emeklilik geçirmelerini diliyorum."

Editör: TE Bilişim