Manisa Büyükşehir Belediyespor'da kaptan İlker Avcıbay'la yollar ayrılıyor. Tecrübeli file bekçisi teknik direktör Levent Eriş'in istifası sonrası kulüp yönetimi ile görüşüp yolları ayırma kararı aldı.
Avcıbay, twitter adresinden yaptığı açıklamada, "Manisa BBSK kulübüne gelmemde önemli rolü olan, benim için çok değerli Levent Eriş hocamın ayrılma kararından sonra dün itibarıyla kulübümden ayrılma kararı almış ve bu kararımı da başkanlarımıza iletmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettiğim sürede kader birliği yaptığım tüm takım arkadaşlarıma, personelimize, yöneticilerimize, basın emekçilerine, desteklerini ve sevgilerini benden hiç esirgemeyen, Manisalılara teşekkür eder, bundan sonrası için herkese mutluluk ve başarılar dilerim" dedi.
SAKATLIĞI ETKEN OLDU
Manisa Büyükşehir Belediyespor kaptanı İlker Avcıbay Dersimspor karşılaşmasının son dakikalarında aldığı darbe ile sakatlanmış ve ilk yarıyı kapatmıştı. Sağ iç yan bağlarında kopuk olan İlker Avcıbay'ın sakatlığının daha üzün sürebilecek olması da tecrübeli file bekçisinin ayrılık kararı vermesinde etken olduğu iddia edildi.
Editör: TE Bilişim