MANİSA'nın Yunusemre İlçesi Mimar Sinan Bulvarı üzerinde yaşanan kaza yürekleri ağızlara getirdi. Mahmut A. (42) yönetimindeki 34 EU 0935 plakalı araç virajı dönmek isterken hızını ayarlayamadı ve direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı. Şans eseri kaldırımda kimsenin olmaması olası bir faciaya engel oldu. Araç içerisinde yer alan 3 çocuk 1 kadın ve sürücü Mahmut A. Kazayı yara almadan atlatırken, Erol G.(39) Çarpmanın etkisiyle başından yaralandı.

ÇOCUKLAR ŞOK GEÇİRDİ
Kaza bugün saat 19.00 sıralarında Manisa'nın Yunusemre İlçesi Mimar Sinan Bulvarı üzerinde meydana geldi. 34 EU 0935 plakalı aracın sürücüsü Mahmut A. (42) virajı dönmek isterken başka bir araç sebebiyle hızını ayarlayamadı ve araca çarpmamak için kaldırıma çıktı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan Erol G.(39) başını arabanın camına çarptığı için yaralandı. Araç içerisinde bulunan 3'ü çocuk 1 kadın ise çarpmanın etkisiyle kısa süreli şok yaşadı.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI
Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralı Erol G.'ye ilk yardım müdahalesi yaparken, kazaya tanık olan anne ve çocuklarını ise psikolojik telkinlerle yatıştırdı. Yaralı Erol G., Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Editör: TE Bilişim