Manisa'da arkadaşlık teklifinde bulunduğu kızı halk otobüsünde başka erkekle gören ve kızın yanında bulunan Y.Y.'yi 5 yerinden bıçaklayan saldırgan yakalandı.
Olay Manisa'nın Yunusemre ilçesi Topçu Asım Mahallesi İzmir Caddesi'nde 45 D 0023 plakalı halk otobüsü içerisinde meydana geldi. T.A. isimli genç kız erkek arkadaşı Y.Y. ile birlikte çarşıdan halk otobüsüne bindi. Birkaç durak ötede de aynı otobüse D. E. isimli genç bindi. D.E., daha önceden arkadaşlık teklifinde bulunup ret yanıtı aldığı T.A.'yı halk otobüsünde bir başka erkekle görünce kan beynine sıçradı. Y.Y. ve D. E. arasında önce sözlü tartışma yaşandı. Sinirlerine hâkim olamayan D. İ., cebinden çıkarttığı bıçağı Y.Y.'nin sol ve sol bacağını iki şer kez sapladı. Son bıçak darbesini de karın boşluğuna indirdi.
EVİNDE YAKALANDI
Manisa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Ekipleri bıçakla adam yaralayıp kaçan D.İ. (27) kendi evinde saklandığı esnada polis ekiplerince gözaltına alındı. Gözaltına alınan D.İ.'nin Manisa Devlet Hastanesinde sağlık raporu alındı. D.İ., emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen D.İ. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Editör: TE Bilişim