MANİSA Kredi ve Yurtlar Kurumu Manisa Yurdu öğrencileri düzenledikleri etkinlikle Mardin'in Nusaybin ilçesinde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine iç çamaşırı, çorap ve mektup gönderdi.
Topladıkları yardımlarla iki farklı etkinlik yapan öğrenciler ilk olarak Nusaybin'de görev yapan Özel Harekat Polislerine iç çamaşırı ve çorap alıp gönderdi. Vatan koruması ve savunması yapan polislerin manen yanında olduklarını bildirmek isteyen öğrenciler bir de mektup yazarak hislerini dile getirdiler. Ardından öğrenciler, çeşitli hediyeler alarak Türkiye'ye göç ederek sığınan Afgan bir aileyi evlerinde ziyaret ettiler. Daha sonra Altınçukur Cami Kuran Kursu bahçesinde kurs öğrencileri ve aile ile çay saatinde bir araya gelerek duygu dolu anlar yaşadılar.
Öğrencilerin güvenlik güçlerine yazdığı mektupta şu ifadelere yer verildi: "Selamün aleyküm. Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinizde olsun. Biz Manisa KYK Kız Yurdundan kardeşleriniziz. Sizin ne büyük yüreğiniz, sabrınız, merhametiniz var. Her şeyi, ailenizi, sevdiklerinizi, evlatlarınızı, belki de nişanlınızı Allah'a emanet ederek bu değerli görevi layıkıyla yerine getiriyorsunuz. Dualarımızda, gönüllerimizde hep varsınız. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Sizleri ailenize, sevdiklerinize bağışlasın. Dileriz Allah'tan bir an önce bu terör sona erer, ülkemiz refaha, barışa, huzura kavuşur. Siz değerli askerlerimiz ve polislerimiz ile gurur duyuyoruz. Allah'a emanet olun. Sağlıcakla"
Kredi ve Yurtlar Kurumu Manisa Yurdu Müdürü Mehtap Şirin, öğrencilerin gerçekleştirdikleri etkinliklerden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, öğrencilere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim