Nuri Terliksiz, birinci etap çalışmalarının sonuna geldiklerini belirterek, "Yeni sezon hazırlıkları herkeste olduğu gibi bizde de yorucu, tempolu geçiyor. Birinci etap çalışmaları ise istekli, arzulu, gayet verimli geçti diyebiliriz. Eksiklerimiz devam etmesine rağmen oynadığımız iki hazırlık maçında da eksiklerimizi bir miktar daha giderdik. Birinci etap çalışmasının en sevindirici yanlarından birisi de bu kadar ağır tempoya rağmen ciddi bir sakatlık vermemiz oldu." diye konuştu.
"YENİ SÜREÇTE HOCAMIZLA BİRLİKTE BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM"
Teknik Direktör Mehmet Altıparmak'ın kendilerine bir hoca gözünden çok ağabey gözüyle baktığını aktaran Nuri, "Takım olarak hocamızla çok iyi bir kaynaşma yakaladık. Gayet bilgili bir büyüğümüz. Yıllarca bu liglerde hocalık yapmış, bu ligi çok iyi bilen bir çalıştırıcı. Bize tecrübelerini aktarıyor, bizde elimizden geldiğince almaya çalışıyoruz. Şu anki uyumumuz gayet iyi. Takım içerisindeki birlik ve beraberlikte çok iyi. Ben yeni süreçte hocamızla birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum." dedi.
"ASIL RAKİBİMİZ KENDİMİZ"
Nuri, sezon öncesinde ligde iddialı gördüğü rakipler konusunda ise şunları söyledi: "Şu anda benim gözümde Sivasspor iyi gidiyor transfer konusunda. Her zaman bir Göztepe takımı vardır. Her zaman başarıya aç bir kulüp. Bunun dışında Eskişehirspor fena transferler yapmıyor. Adana Demirspor tabi, keza maddi durumdan dolayı iyi transferler yapıyor. Ama söylediğiniz gibi bu lig hem çetin bir lig hem zor bir lig. Aslında rakip kendimiz. Kendin iyi olursan karşındaki hiçbir ismin önemi yok bence. Önce kendimiz iyi olmalıyız." diye konuştu.
"BU TAKIM ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYLARINDAN BİRİ"
Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda hedeflerinin başarı olduğunu ifade eden Nuri, "Kimse ‘hedefsizim ve başarısızım' demez. Tabii ki hedefimiz yine başarı. Çünkü, tutmuş olduğumuz iskelet kadro başarıya alışmış bir kadro geçen seneden bu yana. Gelen iyi transferlerimiz var, iyi isimler var. Biz yine başarıyı, bu havayı devam ettirmek istiyoruz. Çünkü hem takım olarak hem kulüp olarak hem şehir olarak buna alıştık. Bu da alışkanlık olarak en güzel şeydir. İnşallah devamını getireceğiz bu sene. Ben her zaman gerçekçi yaklaştım. Geçen sene ‘Bu takım şampiyonluğun en büyük adaylarından biri o yüzden buradayım' demiştim. Yine aynı şeyi söylüyorum. Bu takım başarıya alıştı. Biz yine aynı uyum içerisinde olalım bu takım en kötü play-off oynar." dedi
"UYUMUMUZ ÇOK İYİ"
Nuri yeni transferlerle ilgili yaptığı değerlendirmede gelen isimlerin önemli isimler olduğunu belirterek, "İsmail ağabey, Berkay, Göksu, Dimov, Harry Novillo, Uğur ve Bakaki ; hepsi çok iyi kaynaştı takıma. Çünkü bizim iskeletimiz herkesi içerisine alabilecek bir iskelet. Takımımız çok iyi insanlardan kurulu. Çok düzenli, karakterli insanlardan kurulu. Şu anda uyum da çok iyi. Gelen transferlerin takıma katkısı da iyi görünüyor. Antrenmanlarda da bunu görme şansımız oluyor. Uyumumuz gayet iyi. Gelecek futbolcular olursa yine aynı şekilde kucak açacağız." dedi.
"MANİSASPOR İLE SÜPER LİG'E ÇIKIP KALICI OLMAK İSTİYORUM"
Bu sezon için kişisel beklentisinin her futbolcuda olduğu düzenli oynamak olduğunu söyleyen Nuri Terliksiz, "Her futbolcu düzenli forma giymek ister. Bunun içinde sadece konuşmak değil, icraat
yapmak gerekiyor, önce çalışmak gerekiyor, hak etmek gerekiyor. Ben önce çalışıyorum. Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Sonrasında tabii ki düzenli forma giyip takımın başarısına ortak olmak istiyorum. Gerekirse pay sahiplerinden biri olmak istiyorum. Önce takımımın, sonra tabi bireysel olarak kendimin başarılı olmasının isterim. Kişisel olarak da Manisaspor ile ilgili çok geleceğe dair güzel planlarım var ki tabi karşılıklı da bu işler, sadece benim plan kurmamla olmuyor. Önce başarılı olmam gerekiyor, bu kulüpte kalıcı olmak için. Önce burada başarı yakalayıp burada kalıcı bir futbolcu olmak istiyorum. Çünkü ilk başta oynadığın ve ekmek yediğin kulüp senin için ilk fırsattır. Benim kendi açımdan tabii ki her futbolcu en üst seviyeyi görmek ister. Süper Lig'dir bu tabi ki. Kendi takımımla Süper Lig'e çıkıp kalıcı olmak istiyorum." dedi.
"BU SEZON DAHA FAZLA DESTEK GÖRECEĞİMİZE İNANIYORUM"
Nuri, sözlerinin sonunda taraftara mesaj göndererek şunları söyledi: "Dünya üzerinde belki en güçlü dillerden birisi futbolun dilidir. Zevk veren, verdiren bir oyundur. Bu oyun taraftarsız olmaz. Bu oyun bizsiz olmaz doğru ama öncelikle kitle lazım bize. Biz bu takımın başarılı olacağına inanıyoruz. Ve ben en başta söylüyorum bunun sözünü veriyorum bu takım her türlü başarılı olacak. Desteğini gerçekten yürekten verecek kişiler bize gerekiyor. Onlar desteğini hiçbir zaman esirgemesinler. Önceki sezondan küsmüş bir taraftarımız vardı. Ama geçen sene öyle bir ekip vardı ki burada geçen sene öyle karakterli öyle düzgün kişiler vardı ki o küsen taraftarı dahi geri döndürmeyi başardı. Bence bu sene geçen seneki desteğe göre daha fazla destek göreceğiz ve taraftarımız her zaman yanımızda olsun bize yeter."
Editör: TE Bilişim