Palaz, Eskişehirspor karşısında futbol adına güzel şeyler sergilediklerine inandığını belirterek, "Zaman zaman kopuk futbol oynadığımız doğrudur. Ancak takımın 3-1'den 3-3'ü yakalaması, maç içerisinde yararlanamadığımız birçok fırsat, kaçan penaltımız, direkten dönen topumuz oldu. Eskişehirspor maçına göre toz pembe bir dünya çizmiyorum ama takımın bugünkü iştahı, arzusu çok önemliydi. Futbolcularımı da sergiledikleri mücadeleden, gösterdikleri özveriden dolayı tebrik ediyorum. Statta bulunan herkesin keyif aldığı bir maç oldu. 3 puana yakın olan tarafın da biz olduğunu ve 1 puandan fazlasını hak ettiğimizi düşünüyorum. Eskişehirspor'u da tebrik ediyorum. 10 kişi kalmalarına rağmen iyi mücadele etmeye çalıştılar. Oyuna aldığımız oyuncular takıma ve skora etki ettiler. Bu maçta bizi en çok üzen durum ise Dimov'un kolunda kırık tespit edilmesi oldu. Bundan sonraki süreçte daha organize bir şekilde futbol oynayarak, daha iyi sonuçlar almak için tüm mücadelemizi vereceğiz." dedi.
"HAKEM HATA YAPTI"
Palaz, maçın hakemi tarafından tribüne gönderilmesiyle ilgili olarak ise şunları söyledi: "Hakemler nasıl bizim tercihlerimize yorum yapmıyorsa, bizlerinde onların tercihlerine fazla yorum yapmamız gerektiğine inanıyorum. Maalesef maçların yayınlanmaması da bir handikap. Çünkü bugün maç yayınlansaydı yaşananları daha fazla futbolsever, daha net görebilirdi. Hakemin takdirdir ama ben kendisine herhangi bir hakarette veya aşırı tepkide bulunmadım. Sadece dördüncü hakeme "Yan hakem bayrak kaldırılıyor. Hakem bunu niye yorumlamıyor" şeklinde bir söylemim oldu. O'da hakemi çağırarak beni oyundan attırdı. Takdiri kamuoyuna bırakıyorum."
"HERKESİN KURBAN BAYRAMI KUTLU OLSUN"
Palaz, sözlerinin sonunda ise Manisa halkına, taraftarımıza güzel bir bayram hediyesi verme düşüncesi içinde olduklarını ifade ederek, "Manisa halkına iyi bir bayram hediyesi vermek için mücadele ettik. Herkesin Kurban Bayramı'nı kutluyorum." diye konuştu.

Editör: TE Bilişim