Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Nurlupınar mahallesinde meydana gelen kavgada ağabey SK. yaşamını yitirdi kardeşi M.K ise ağır yaralandı.Olayın şüphelisi olarak belirlenen Loko lakaplı Mustafa Kaçar ise polis tarafından aranıyor.

Gece saat 23:15’de Nurlupınar mahallesi 2.Demiryolu altı mitingi alanında meydana gelen olayda 30 yaşındaki S.K ve 28 yaşındaki kardeşi M.K birlikte sohbet ediyordu. Bu sırada olay yerine yakın oturan M.K., kardeşlerine yanına gelerek “Neden gürültü yapıyorsunuz” diyerek sözlü tartışma başlattı. kardeşlerin sözlü sataşmaya karşılık vermesiyle birlikte olay kavgaya dönüştü.M.K, belinden çıkarttığı silahı önce ağabey S.K'ye ateşleri sonra da kardeşi M.K'nin üzerine kurşun yağdırdı. İki kardeş kanlar içerisinde yere yığıldı.

Silah sesleriyle birlikte olay yerine gelen kardeşlerinin yakınları 112 ekiplerinden yardım istedi.Olay yerine ulaşan 112 ekipleri yaralıları Manisa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kalbinin üzerine aldığı mermi isabet eden ağabey S.K doktorların tüm çabalarına karşın hayata döndürülemedi.

M.K ise vücudunun çeşitli yerlerine aldığı mermilerle ameliyata alındı.

Kardeşlerin yakınları Manisa Devlet Hastanesi akın ederken polis birimleri olay yerine takviye Çevik kuvvet ekipleri istedi. Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu birimleri olay yerinde geniş çaplı soruşturma yaparken Kaya kardeşlere isabet eden mermilerin boş kovanlarını tutanak altına aldı.

Polis, S.K'nın ölümüne ve kardeşi M.K’nın ağır yaralanmasına neden olan M.K.'yı yakalamak için geniş çaplı operasyonlar başlattı.

Editör: TE Bilişim