1 Kasım seçimlerinin ardından Manisa'dan milletvekilliğine seçilen isimler mazbatalarını almaya başladı. Bu kapsamda mazbatalarını ilk alanlar AK Partili vekiller oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Recai Berber, Uğur Aydemir, Murat Baybatur ile İsmail Bilen mazbatalarını alarak resmen milletvekilliği görevine başlamış oldu.

AK Parti'den 1 Kasım seçimleri sonrasında milletvekili seçilen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Recai Berber, Uğur Aydemir, Murat Baybatur ile İsmail Bilen için Manisa Adliyesi'nin konferans salonunda mazbata töreni düzenlendi. Törene AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ramazan Uçak, İl Seçim Kurulu Müdürü Halit Çiçek, İl seçim Kurulu Yönetim kurulu üyeleri, AK Partili ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ile partililer katıldı.
Katılımın yoğun olduğu mazbata töreninde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Recai Berber, Uğur Aydemir, Murat Baybatur ile İsmail Bilen'e milletvekilliği mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ramazan Uçak verdi.
Mazbata töreninin ardından açıklamada bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, 1 Kasım seçimlerinden sonra kazanın demokrasi olduğunun altını çizerek, "Kazanan demokrasidir. Gerçek demokrasilerde bütün senaryoları halk yazar. Bütün rolleri halk dağıtır. Geçmiş seçimlerde olduğu şimdide senaryoyu halk yazdı ve rolleri halk dağıttı. AK Parti'yi iktidar yaptı. CHP, MHP ve HDP'yi muhalefet partisi olarak tayin etti. Demokrasilerde iktidar vardır. Ancak demokrasilerde muhalefet varsa gerçek demokrasiden bahsedebiliriz. İnşallah millet iradesi siyasi istikrarı meydana getirecek. Siyasi istikrar ekonomik istikrarı, ekonomik istikrar ise Türkiye'nin itibarını oluşturacak'' diye konuştu.
"BU SEÇİMİN MESAJI HDP'YEYDİ''
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, 1 Kasım seçimlerinden sonra seçmenin HDP'ye bir mesaj verdiğini dile getirdi. AK Partili Özdağ, "Bu seçimlerin bir mesajı da HDP'yeydi. HDP'ye milli bütünlük içinde kal ve aynı zamanda üniter yapı içerisinde demokrasiye inanarak, demokrasiyi içselleştirerek siyaset yap mesajını verdi. Terörle AK Parti'nin mücadelesi devam edecek. Ama bütün vatandaşlarını kucaklayacak. Bütün vatandaşlarımızı birinci sınıf vatandaş yapmak için gayret sarf edeceğiz. Bunun için Arap, Kürt, Türkmen, Alevi, Sünni, Hıristiyan demeden biz tek milletiz diyerek mücadele vereceğiz'' diye konuştu.
Konuşmanın ardından mazbatalarını alan AK Partili vekiller, partililerle tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Editör: TE Bilişim