Manisa Büyükşehir Belediyespor'un genç futbolcusu Oğuz Cengiz, önemli bir başarıya imza atarak 16-20 Ekim tarihlerinde İstanbul Riva'da yapılacak olan Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazandı. Milli takım yolunda önemli bir adım atan Oğuz, başarısı ile Manisa Büyükşehir Belediyespor'un gurur kaynağı oldu.
Farklı branşlarda elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü başarılarına bir yenisini daha ekledi. Manisa Büyükşehir Belediyespor'un genç futbolcusu Oğuz Cengiz, İzmir'de yapılan Bölge Seçmelerinde beğenilerek, 16-20 Ekim tarihlerinde İstanbul Riva'da yapılacak olan Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazandı.
"OĞUZ'UN BAŞARISIYLA GURURLANDIK"
Genç yeteneği tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, "Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak ülke sporuna adını yazdıracak sporcular yetiştirmek için emin adımlarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnanıyorum ki, önümüzde günlerde başarısıyla gururlandığımız Oğuz Cengiz gibi çok sayıda Manisalı sporcumuzun başarısı ortaya çıkaracaktır. Bu anlamda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün spora verdiği destekle, gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapmaları adına tüm imkânlarımızı seferber ettik. Genç sporcumuz Oğuz Cengiz'i tebrik ediyor, İstanbul'da yapılacak olan Milli Takım seçmelerinde de başarılar diliyorum" ifadelerinde bulundu.

Editör: TE Bilişim