Ünlü Tarihçi Uğurluel kendine has anlatım tarzı ile yaptığı tarihsel sunum Cumhuriyet Meydanını dolduranlar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.
Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri kapsamında geçtiğimiz akşam Manisalı ünlü Tarihçi - Yazar Talha Uğurluel Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla buluştu. Tarih üzerine birçok kitap yazan Tarihçi Uğurluel kendine özgü anlatım tarzı ile Osmanlı ve İslamiyet tarihi konusundaki anlatımı ile vatandaşların büyük beğenisini topladı.
Cumhuriyet Meydanında düzenlenen açık hava söyleşi programına AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gördes Belediye Başkanı Muhammed Akyol, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye meclis üyeleri Asiye Zurnacı, Ali Özyiğit, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Düzenlenecek olan yeni toplantılarla Tarihçi - Yazar Talha Uğurluel'i Manisalılar ile buluşturacaklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Şehzadeler şehrinde Tarihçi- Yazar Talha Uğurluel'i bir kez daha misafir etmekten büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Böylesine güzel bir sunuma gösterdiğiniz yoğun ilgi nedeni ile de hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah yeni toplantılarda, yeni seminerlerde değerli hocamızla bir araya geleceğiz. Bildiğiniz gibi Talha Uğurluel bizim hemşerimiz, kendisi Demirci ilçemizden. Komşu ilesi olan Gördes ilçesi Belediye Başkanımız Sayın Muhammed Akyol da aramızda, AK Parti Manisa Milletvekilimiz Recai Berber de bu akşam aramızda. Değerli Tarihçi Talha hocamızın ağzına yüreğine sağlık diyor, hepinizi Allah'a emanet ediyorum" dedi.

"BAŞKAN ÇELİK'İ TEBRİK EDİYORUM"
Şehzadeler Belediyesinin her gece düzenlediği farklı etkinlikler nedeni ile Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i tebrik eden Gördes Belediye Başkanı Muhammed Akyol ise şunları söyledi:
"Öncelikle hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'i düzenlemiş oldukları böylesine güzel bir program nedeni ile tebrik ediyorum. İnşallah bu güzel programların devamını diliyorum hatta ilçelerimizde de yapılmasını temenni ediyorum. Tüm misafirlerimize hayırlı akşamlar diliyorum."

"BÖYLESİNE PROGRAMLARLA YENİ NESİLLER TARİHİMİZ VE MEDENİYETİMİZİ İLE BULUŞACAK"
Ramazan gecelerinde düzenlenen güzel programlar vesilesi ile yeni nesillerin tarih ve medeniyeti ile buluşacağını ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber de, "Öncelikle değerli Tarihçi - Yazar Talha Uğurluel'e hoş geldiniz diyorum. Ben şahsen kendisinin Manisalı olduğunu biliyordum ancak Demirci ilçemizden olduğunu burada öğrendim. Böylesine güzel bir sunum nedeni ile kendisine çok teşekkür ediyorum. Manisalı hemşerilerimiz gerçekten böylesine güzel bir açık hava konferansı için mi? Yoksa Manisalı bir hemşerisi geldi diye mi bilmiyorum ama gerçekten de coşkulu bir toplantı oldu. Bütün hemşerilerimize ve Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e çok teşekkür ediyorum. Ramazanın her akşamında böylesine güzel programlarla vatandaşları bu meydanda buluşturuyor. Bu programlar sayesinde ve Ramazan bereketiyle gençlerimiz, yeni nesiller böylece, bizim tarihimizle medeniyetimizle değerlerimiz ile buluşmuş olacaklar ve bu değerlerimiz bu şekilde gelecek nesillere hatta insanlığa bizimde bir katkımız olması bakımında da bu faaliyetleri ayrıca destekliyoruz. Emeği geçen tüm herkese çok teşekkür ediyorum. Değerli Tarihçi - Yazar Talha Uğurluel'e de güzel anlatımı için çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
Program sonunda Tarihçi - Yazar Talha Uğurluel hayranları için kitap imzalayıp bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Editör: TE Bilişim