Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen "Okul Sporları 2016-2017 Sezonu" Okul Sporları İl Birinciliği Müsabakaları büyük bir heyecanla devam ediyor. Devam ediyor. 39 branşta 20 bin sporcunun katıldığı müsabakalar Birbirinden heyecanlı ve bir o kadarda çekişmeli geçen müsabakalarda, öğrencilerde okul takımlarını yalnız bırakmayarak
Manisa'da 20 bin sporcunun katılımıyla 39 branşta düzenlenen okul sporları müsabakaları tüm hızıyla sürüyor. "Okul Sporları 2016-2017 Sezonu" kapsamında düzenlenen Okul Sporları İl Birinciliği Müsabakaları Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün spor tesislerinde oynanıyor. Haziran ayına kadar devam edecek olan okul sporları müsabakaları final maçları ile sona erecek.
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hatun Sarıkaya, okul sporları müsabakalarının büyük bir heyecan içinde devam ettiğini belirterek, "Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün tesislerinde 20 bin sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen okul sporları müsabakaları tüm hızıyla devam ediyor. İl Müdürlüğü olarak her zamana gençlerimizin hizmetindeyiz.
Sporcularımız 39 farklı branşta mücadele ediyor. Okul sporlarında hedefin çocukların sporla buluşturulmasıdır. Biz de elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim