MANİSA Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesinin alt yapı sıkıntılarını bir bir gideriyor. MASKİ ekipleri, ilçenin Değnekler, Tiyenli ve Kılcanlar mahallelerindeki kanalizasyon alt yapı çalışmalarında mutlu sona ulaştı. Beyler mahallesindeki çalışmalar da kısa sürede başlayacak.
MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Manisa'yı alt yapı sorunlarından arındırmak için tasarlanan 95 Mahalle Projesi sayesinde, 17 ilçe ve mahallelerin problemleri tek tek çözülmeye devam ediyor. Kanalizasyon alt yapısı bulunmayan ya da sorunlu alt yapıya sahip bölgelerin ele alındığı proje ile Gölmarmara ilçesine bağlı Değnekler, Tiyenli ve Kılcanlar mahallelerindeki kanalizasyon hattı döşeme işlemleri tamamlandı. Proje kapsamında olan Beyler mahallesinin kanalizasyon çalışmaları da yakın zamanda başlayacak.

MAHALLELER SAĞLIKLI KANALİZASYON SİSTEMİNE KAVUŞUYOR
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Vekili Şehnaz Başaran, il genelinde sürdürülen alt yapı çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Başaran, "Manisa'nın 17 ilçesi ve bağlı mahallelerimizde başlattığımız 95 Mahalle Projesi kapsamındaki çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Kanalizasyon alt yapısı hiç olmayan ya da çok kötü durumda olan bölgelerimize bu proje ile alt yapı hizmeti götürüyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz Gölmarmara ilçemizin Değnekler, Tiyenli ve Kılcanlar mahallelerindeki kanalizasyon hattı döşeme işlerini tamamladı. Beyler mahallemizdeki çalışmalar da en kısa zamanda başlayacak. Mahallelerimizi sağlıklı kanalizasyon sistemine kavuşturmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.
Editör: TE Bilişim