MANİSA'DA 11. Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında, araç gürültüsü ve eksoz dumanına dikkat çekmek isteyen 500 bisikletli şehir turu yaptı.
Manisa Forum Magnesia Alışveriş Merkezi, 11. Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında düzenlenen bisiklet turuna ev sahipliği yaptı. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından da desteklenen Gürültüsüz ve Sağlıklı Çevre Ödüllü Bisiklet Turu'na her yaştan 500 bisikletli katıldı. Temsili Manisa Tarzanı'nın işaretiyle başlayan bisiklet turunda, 500 bisikletli Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinden Laleli Meydanı Kavşağı, Fatih Köprülü Kavşağı, İzmir Caddesi, Sultan Camii Kavşağı'ndan şehir merkezine oradan da tekrar İzmir Caddesi üzerinden tekrar Forum Magnesia Alışveriş Merkezi'ne dönüş yaptı.
Bisiklet turunda kura çekilişine katılan 10 kişiye bisiklet hediye edildi. Bisiklet ödül törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun ve Manisa Forum Magnesia Alışveriş Merkezi Müdürü Okan Yavaş katıldı. Etabın tamamlanmasının ardından kura ile şehir turuna katılan 10 kişiye bisiklet armağan edildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin bu tarz etkinliklere her zaman destek vereceğini belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı, katılımlarından dolayı sporculara teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim