Manisaspor'da transfer yasağına rağmen transfer hareketliliği başladı. Mevcut futbolcuların alacaklarını henüz ödeyemeyen Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen'in Alanyaspor'un başarılı kalecisi Haydar Yılmaz ile transfer görüşmesi yapması herkesi şaşırttı. Manisaspor'da yaşanan derin ekonomik krize rağmen yeni sezonda Başkanlığa devam etmekte ısrarlı olan Abdullah Mergen'in transfer yasağını kaldırmadan transfer görüşmesi yapması şaşkınlıkla karşılanırken, mevcut futbolcuların alacaklarının ödenmemesine rağmen transfer görüşmeleri yapılmasına tepki koyduğu iddia edildi.
BAYRAM'IN YERİNE HAYDAR DÜŞÜNÜLÜYOR
Kaleci Bayram Olgun'un takımdan ayrılması durumunda Siyah Beyazlı ekibin bir dönem Manisaspor'da antrenmanlara çıkan ancak o dönem çok genç olması nedeniyle forma şansı bulamayan Haydar Yılmaz'ı listesine alacağı öğrenildi. Haydar Yılmaz'ın Alanyaspor ile sözleşmesi 31 Mayıs 2016 tarihinde sona eriyor.
Yeni sezonda PTT Birinci Lig öncesinde çok büyük sorunların ortasında kalan Manisaspor'da Haziran ayının sonlarında yapılacak olan kongre öncesinde bazı adayların isimleri başkanlık için geçerken Başkan Abdullah Mergen ise sessizliğini korumaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yeniden adayım dedikten sonra sessizliğe bürünen ve Haziran ayının başlarında Türkiye Futbol Federasyonundan gelecek olan parayı bekleyen Başkan Abdullah Mergen teknik heyete, futbolculara, alt yapıya ve personele gerekli ödemeleri yapmadan transfer görüşmelerine başlaması takım içinde rahatsızlığa neden olduğu öğrenildi.
HAYDAR YILMAZ KİMDİR?
Kaleciliğe 1999 yılında Koçarlı Belediyespor'da başlayan Haydar, 2003 yılında Yalıkavak Belediyespor'da profesyonel oldu ve Eskişehir Şekerspor'a transfer oldu. Eskişehir Şekerspor forması altındaki ilk maçına 30 Ağustos 2003 tarihinde 2-2 berabere biten maçta Bilecikspor karşısında çıktı. İnegölspor, Gaziosmanpaşaspor, Tarsus İdman Yurdu ve Şanlıurfaspor takımlarında da kalecilik yapan Haydar, 9 Temmuz 2011 tarihinde Kartalspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.2013 yılında Alanyaspor'a imza attı. Bir dönem Manisaspor ile antrenmanlara çıkan ancak forma şansı bulamayan Haydar Yılmaz, Alanyaspor kalesinde gösterdiği başarılı performansla ön plana çıktı.
HAYDAR YILMAZ'IN KARİYERİ
1999-KOÇARLI BLD
2001-YALIKAVAK BLD
2003-ESKİŞEHİR ŞEKERSPOR
2004-MANİSASPOR
2005-İNEGÖLSPOR
2007-GAZİOSMANPAŞA
2009-TARSUS İDMAN YURDU
2010-ŞANLIURFA
2011-KARTALSPOR
2013-2016 ALANYASPOR
Editör: TE Bilişim