Manisa Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezon Diyarbekirspor forması giyen Barış Ataş'ı kadrosuna kattı. Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde futbolcuyla 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık anlaşma sağlandı.
Transfer çalışmalarına devam eden ve şampiyonluğa gidecek bir kadro kurmak için başarılı futbolcuları bünyesine katan Manisa Büyükşehir Belediyespor, daha önce Diyarbekirspor, Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu, Adanaspor, Fethiyespor ve Amed Sportif Faaliyetler forması giyen Barış Ataş'ı transfer etti. Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mehmet Güzgülü, Başkan Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ersoy Arslan ve Sportif Direktör Bülent Ataman katıldı.
TEK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK
Manisa Büyükşehir Belediyespor'un hedefleri olan bir takım olduğunu belirten başarılı oyuncu Barış Ataş, "Manisa Büyükşehir Belediyespor'a gelmemdeki amacım başarıyı kovalayan bir takım olmasındandır. Bu kulüpte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Çok çalışarak Şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.
GÜZGÜLÜ; BARIŞ TECRÜBESİ İLE TAKIMDA BAŞARILI OLACAK
Kariyerinin asla tartışılmayacağı bir oyuncu transfer ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mehmet Güzgülü, "Barış Ataş, Türkiye'de tanınan bir sporcumuz, hem futbolu, hem efendiliği ve kişiliği ile takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Büyükşehir Belediyespor'un büyük başarılara imza atmasında Barış'ın da katkısı büyük olacaktır. Hedefimiz bu takımı en iyi yerlere getirmektir. Barış Ataş'ın başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim