Bu şekilde yeşil-beyazlı futbolcuların fiziksel değerleri belirlenecek ve çıkacak sonuçlara göre de yeni antrenman programları hazırlanacak.
Spor Toto 3. lig temsilcisi Manisa Büyükşehir Belediyespor'da futbolcular yeni sezon öncesi hazırlıklarını hızla sürdürüyor. Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde hazırlıklarını gerçekleştiren yeşil beyazlı futbolcular performans testlerinden geçti. Sürat, çeviklik, patlayıcı kuvvet, eklem açıları, postural testler ve yorgunluk eşiği gibi çeşitli testlerden geçen sporculara, çıkacak sonuçlara göre yeni antrenman programlarında belirlenecek.

KİŞİYE ÖZEL PROGRAM
Uygulanan testler hakkında bilgi veren Yrd. Doç. Dr. Türker Bıyıklı, "Sporcularımızın fiziksel uygunluk parametrelerini tespit ediyoruz. Daha sonra kişiye özel fiziksel uygunluk programları hazırlanacak. Belli bir süre teknik antrenmanlarla bunu kombine edip, bir süre sonra tekrar bu testleri tekrar yaparak futbolcuların kat ettiği yolu göreceğiz. Bu anlamda sporcularımıza bir yol haritası çıkartacağız" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim