Ertuğrul Dilek Spor Tesislerinde oynanan haftanın maçı nefesleri kesti. Lider Horozköyspor, Ertuğrul Dilek Spor Tesislerinde konuk ettiği Donatımspor'u 85. dakika da Mutlu'nun attığı golle 1-0 mağlup ederek puanını 18'e çıkardı ve 6'da 6 yaparak rakiplerine göz dağı vermeye devam etti.
Manisa Merkez Süper Amatör Lig de haftanın maçı dün Ertuğrul Dilek Spor Tesislerinde oynandı. 90 dakikası büyük bir çekişmeye sahne olan zorlu 90 dakika da gülen taraf Lider Horozköyspor oldu. Donatımspor, eline geçirdiği net gol pozisyonlarını cömertçe harcayınca Horozköyspor., 85. dakikada Mutlu'nun ayağından bulduğu golle sahadan 3 puanla ayrıldı ve şampiyonluk yarışında önemli bir engeli aştı.

1 KIRMIZI VE 7 SARI KART ÇIKTI
90 dakikası kıran kırana geçen maçta toplam 8 kart vardı. Horozköyspor'lu Enver, 32. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını uzun süre 10 kişi bıraktı. Karşılaşmada Horozköyspor'dan Rıdvan, Halil, Fadıl, Mutlu ve Cihan Donatımspor'da ise Kemalcan ve Kubilay sarı kart gören isimler oldular.
HOROZKÖYSPOR'LU BAZI TARAFTARLAR TRİBÜNDEN ATILDI
Dün oynanan maç ta saha içinde futbolcular arasında zaman zaman sert tartışmalar yaşanırken güvenlik güçleri ilk yarının sonunda bazı Horozköyspor'lu taraftarları tribün dışına gönderdi. Horozköyspor'lu taraftarlar buna büyük tepki gösterirken Horozköyspor Kulübü Başkanı Osman Yıldırım, olayları yatıştırmak için büyük çaba sarf etti.
Editör: TE Bilişim