ÜLKÜCÜ İşçiler Derneği, Soma maden faciasında şehit olan işçilerin ailelerine yönelik Alanya'da tatil programı düzenledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi de şehit yakınlarına otobüs desteği sağladı.

Ülkücü İşçiler Derneği Genel Merkezi tarafından Manisa Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanlığı ve Soma Şubesi işbirliğiyle Soma'daki maden faciasında ölen 301 maden şehidinin ailelerine yönelik Alanya tatili düzenlendi. Alanya'daki Esra Palas'ta tatile gönderilen şehit ailelerine, Manisa Büyükşehir Belediyesi de otobüs desteği sağladı. Ramazan ayı süresince devam edecek olan tatil programında 350 ila 500 arasında şehit yakınının tatile gönderilmesi planlanıyor.

Manisa Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Murat Öner, "Keşke bu elim hadise yaşanmadan önlemler alınmış olsaydı da hayatlarını kaybeden kardeşlerimiz aileleriyle bir arada olsaydı. Ülkücü İşçiler Derneği olarak Genel Merkezimiz ve Soma Şubemiz ile birlikte bu kazadan sonra ailelerimize destek olmak için bir tatil programı düzenledik. Şehit yakınlarımızın acılarını bir nebze de olsa dindirebilmek adında hayata geçirdiğimiz projeyle şehit yakınlarını Alanya'ya tatile gönderiyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne de bu programda otobüs desteği verdiği için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum. Faciada yaşamını yitiren kardeşlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun. Allah ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın" diye konuştu.


Editör: TE Bilişim