AK Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından 15 Temmuz şehitlerini anmak için 'Vatan Sana Kanım Feda' sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi. AK Parti Manisa İl Başkanlığı binasında düzenlenen kan bağışına AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve Recai Berber, AK Parti Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kızılay Manisa Şube Başkanvekili Selman Keresteci, Kızılay Kan Alma Birimi Müdürü İsmet Nardal, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Sabahın erken saatlerinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına AK Partililer yoğun bir katılım gösterdi.

"EGE BÖLGESİ'NİN EN BÜYÜK LOJİSTİK MERKEZİ KURULUYOR"
Kan bağışı kampanyasında konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa'nın Turgutlu ilçe yolu üzerinde bulunan Hamalıkırığı bölgesinde bulunan 54 dönümlük arazinin Kızılay'a tahsis edildiğini belirterek, Kızılay tarafından Ege Bölgesi'nin en büyük lojistik merkezinin kurulacağını söyledi. Özdağ, "54 dönüm arazi Kızılay'a tahsis edilmiş durumda. Bunun için çok çalıştım. Kızılay şu an oraya bir proje yapıyor. Bir yandan Kızılay binasını yapacaklar bir yandan da Ege Bölgesi'nin en büyük lojistik merkezi yapılıyor. AFAD'ta da aynısı yapmıştık. Bu lojistik merkezinin imarla ilgili küçük bir problemi var. Onu aşacağız. Dün aynı zamanda Kızılay Genel  Merkez yönetim kurulu üyesi Cengiz Yurdabekçi ile konuştum. İnşallah Manisa bir kez daha farkındalık oluşturacak. Ege Bölgesi'nin en büyük lojistik merkezi orada olacak. En güzel binası da orada olmuş olacak" diye konuştu.

"CANIMIZI DEĞİL AMA KANIMIZI FEDA ETTİK"
15 Temmuz darbe girişimi gecesi canlarını veremediklerini ama kanlarını feda edeceklerini söyleyen AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan ise, "15 Temmuz şehitlerini de bir nebze anmak için, çünkü onlar bu ülke için canlarını feda ettiler. Biz de bugün canımızı değil ama kanımızı feda etmek için AK Parti teşkilatı olarak buradayız. Bu organizasyonda çok değerli katılımcılarımız var. Kızılay Derneği öncülüğünde AK Parti teşkilatı çok güzel bir katılım sağladı. Bugün kan depolarımız Manisa'nın AK Partili insanların kanlarıyla dolacak" dedi.
Kan bağışında konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ise, "Kanımızın feda olduğunu her zaman göstermek istiyoruz. Sadece AK Parti camiası değil, 15 Temmuz gecesi bütün Türkiye'nin canını ve kanını nasıl feda etmek için hazır olduğunu gördük. Dolayısıyla bu 15 Temmuz'u asla unutmayacağız" dedi.
Kızılay Manisa Şube Başkanvekili Selman Keresteci ise şunları söyledi:
"O gün canını veren millet adına, o gün canımızı veremedik kanımızı verelim dedik. Bugün bu organizasyonu gerçekleştiren AK Parti İl Başkanlığı'na çok teşekkür ediyoruz"
Konuşmaların ardından önce sağlık kontrolünden geçirilen AK Partili vekiller daha sonra sedyeye yatarak kan bağışladı. AK Partili Özdağ'ın sedyede yattığı sırada bir yandan etrafındaki ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla hizmet konuşması bir yandan da kan vermesi ise dikkat çekti.
Editör: TE Bilişim