Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, "Berk Mersinli bizim verilen her görevi yapacak karakterde bir kardeşimizdir" dedi
AK Parti'de Berk Mersinli Depremi
AK Parti Manisa İl Yönetimi üyelerinin bulunduğu Whatsapp grubuna Başkan Zülfikar Gürcan tarafından gelen bir mesaj ortalığı karıştırdı. Gürcan, İl Başkan Yardımcısı Berk Mersinli'nin görevden alındığını Whatsapp üzerinden teşkilata duyurdu. 10 yılı aşkın bir süredir AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev yapan Berk Mersinli'nin yerine Dilşat Ulaş getirildi.
Yaklaşık 15 yıldır Manisa'da AK Parti'nin önemli kademelerinde görev yapan Berk Mersinli, İl Başkan Yardımcılığı görevinden alındı. Edinilen bilgilere göre AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, yönetim kurulu üyelerine hiçbir açıklama yapmadan Whatsapp üzerinden İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Berk Mersinli'nin görevden alındığını duyurdu.
Berk Mersinli'nin yerine AK Parti eski MKYK üyesi Hüseyin Tanrıverdi'ye yakınlığıyla bilinen Dilşat Ulaş getirildi. Tanıtım ve Medya Başkanlığı'na da Furkan Göral atandı.
"BERK MERSİNLİ VERİLEN HER GÖREVİ YAPACAK KARAKTERDEDİR"
Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, "Berk Mersinli İl Yöneticiliği görevine devam ediyor. Hiçbir sıkıntı yok. Berk Mersinli verilen her görevi yapacak karakterde bir kardeşimizdir." dedi.
Öte yandan siyasi kulislerde Berk Mersinli'nin yakın çevresine bu karara anlam veremediğini söylediği ve parti tabanının görevden alma hamlesine sıcak bakmadığı konuşuluyor.

Editör: TE Bilişim