Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor hazırlıklarını bugün yapacağı idmanın ardından tamamlayacak.
Süper Lig'de 5. sezonuna giren ev sahibi yeşil-siyahlılar, rakibi Galatasaray ile ligde 8 kez karşı karşıya gelirken, 1 galibiyet, 7 mağlubiyet aldı. İki ekip arasındaki son maç geçen sezon 15 Mayıs'ta Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynandı. Bu mücadele Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğü ile son bulmuştu. İlk haftada ev sahibi ekip Kayserispor'u, Galatasaray ise Karabükspor'u yenerek lige 3'er puanla başlamıştı.
3 EKSİK VAR
Akhisar Belediyespor'da Fenerbahçe'den transfer edilen Serdar Kesimal'in Avusturya kampındaki sakatlığının halen sürmesi, kaleci Bora Körk'ün ise sırtındaki ödemden dolayı ve yine İspanya takımlarından Mallorca'dan transfer edilen Abdoul Sissoko'nun da hazır olmadığından dolayı Galatasaray maçı kadrosunda yer alamayacağı bildirildi.
GALATASARAY TARAFTARININ İLGİSİ YOK
Yarın saat 21.45'te Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda yapılacak müsabakaya rakip Galatasaray taraftarının ilgisinin az olduğu gözlemlendi. Karşılaşmanın bilet fiyatlarının ise misafir takım Gediz kale arkası 100, Akigo Maraton tribün 110, Kapalı alt tribün 130 ve VIP tribünün ise 150 TL'den satışa sunulduğu bildirildi.
EV SAHİBİ EKİBİN MUHTEMEL 11'İ
Teknik Direktör Cihat Arslan'ın Galatasaray karşısında şu 11'i sahaya sürmesi bekleniyor:
"Fatih, Kadir, Caner, Douglao, Miguel Lopes, Onur Ayık, Custodio, N'Guemo, Ricardo Vaz Te, Soner ve Hugo Rodallega."
Editör: TE Bilişim