Şehzadeler Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler alan Aydemir, yapılacak olan tüm projelerde Şehzadeler Belediyesine destek olacaklarını ifade etti.
Şehzadeler ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, ziyaretler kapsamında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaret etti. Yapılan ziyarette Aydemir'e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Şehzadeler Belediyesinin yaptığı çalışmalarla yüz güldüren bir belediye olduğunu ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, "Şehzadeler ilçemizde yoğun programlarımız ile başlayan ziyaretlerimize Şehzadeler Belediye Başkanımız ile devam ediyoruz. Yaptığımız ziyarette önce Kaymakamımızdan ilçemiz ile ilgili bilgiler aldık. Bu ziyaretimizde de Ömer Faruk Çelik Başkanımızdan da belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler alacağız. Şehzadeler Belediyemiz yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen gerçekten de başarılı ve çalışkan bir belediye. Her hafta farklı etkinliklerle dolu, dolu geçiren bir Belediye Başkanımız var. Yaptığı çalışmalarla bizim yüzümüzü güldüren bir kardeşimiz. Milletvekilleri olarak bütün ilçelerimizi ziyaret etmeye özen gösteriyoruz. İlçelerimizdeki eksikliklerimizi kaymakamlarımız ve Belediye Başkanlarımız ile istişare ederek birlikte gidermeye çalışıyoruz. Bugünkü Şehzadeler Belediyesi ziyaretimizde Belediye Başkanımız ile ilçemizde yapılacak olan hizmetlerimiz ile ilgili fikir alışverişinde bulunacağız" dedi.

"TÜRKİYE HER TÜRLÜ ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN GELECEKTİR"
Türkiye'nin 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yeni bir sürece girdiğini ifade eden Aydemir, "Türkiye 15 Temmuz'dan sonra yeni bir sürecin içerisine girdi. İçerisinde bulunduğumuz coğrafya adeta bir ateş çemberi ile çevrilmiş durumda. Teröre karşı çok büyük bir mücadele veriyoruz. Bu mücadelemiz esnasında şehitlerimiz oluyor. Başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde bugünleri atlatacağız. 15 Temmuz'da açığa çıkan vatan hainlerini içimizden temizleyeceğiz. Tek bir tane dahi kalmayana kadar FETÖ terör örgütü ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. FETÖ terör örgütünün etrafından toplanmış olan tüm terör örgütleri ile mücadele edeceğiz. Türkiye önümüzdeki süreçte Dünyada söz sahibi olan lider ülke olacak. Buna hiçbir güç engel olamayacak. Bizleri böylesine sıcak bir şekilde misafir eden Şehzadeler Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"EL BİRLİĞİ İLE ŞEHZDELER'İMİZE GÜZEL HİZMETLER KAZANDIRACAĞIZ"
Milletvekillerinin desteği ile Şehzadeler'e güzel hizmetlerin kazandırılacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Manisa Milletvekilimiz Sayın Uğur Aydemir ve AK Parti Şehzadeler ilçe teşkilatımızı makamımızda misafir ettik. Bu nazik ziyaretlerinden ötürü sayın milletvekilimize, ilçe başkanımıza ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler'imizi daha da güzelleştirmek için tüm ekiplerimiz ile mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapmış olduğumuz hizmetlerimizin hayata geçirile bilmesi için Ankara ayağı bizim için son derece önemlidir. Hizmetlerimizi ve projelerimizi Ankara'dan destekleyen, takip eden, hizmetlerimize destek olan Milletvekillerimiz var. Bunlardan bir tanesi de Sayın Uğur Aydemir Milletvekilimizdir. Bugüne kadar Şehzadeler ilçemize vermiş oldukları destekleri ve katkıları için kendisine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonrada bu desteklerinin artarak devam edeceğine inanıyorum. Ne zaman Ankara'ya gitsek, projelerimize destek istesek, her zaman için işlerini bir kenara bırakarak bizimle birlikte oluyor ve üzerine düşenleri fazlasıyla yapıyorlar. Bu nedenle tekrardan kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu el birliği ve birlik ve beraberlik içerisinde gerek Şehzadeler'imize, gerek Manisa'mıza daha nice güzel hizmetleri hep birlikte kazandırmış olacağız" dedi.
Editör: TE Bilişim