Manisaspor'da Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları son sürat devam ediyor. Antrenman sonrası konuşan takımın stoperi Erman Bulucu kaybetmemenin önemli olduğunu belirtirken: "6 maçtır yenilmiyoruz ancak bunların 4'ü beraberlik, keşke kazansaydık. Yenilmezlik serisi üzerimizde baskı yaratmıyor, bize özgüven aşılıyor. Umutluyuz, bu kritik deplasmandan da en azından 1 puan çıkartmamız gerekiyor. 1'i cebe koyalım, 3'ü bulursak ne mutlu bize." dedi.
Manisaspor'da Balıkesirspor maçı sonraki verilen 3 günlük ara bitti. Dün 13.00'da tesiste toplanan futbolcular ayağının tozuyla 16.00'da antrenmana çıktı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda pas ve kondisyon çalışmaları yapıldı. Erman Bulucu ve Sercan Türkeri hafif sakatlıklarından dolayı antrenman düz koşuyla geçirirken, idmana takımla çıkan Alper Mete, ısınma çalışmaları sonrası kasığında hissettiği ağrı sebebiyle antrenmanı yarıda bıraktı. 

"OYUNUMUZU SONUÇLARA YANSITMAYA BAŞLADIK"
Düz koşu çalışması bittikten sonra açıklamalarda bulunan Erman Bulucu, takımın 8 haftadır iyi oynadığını ancak 6 haftadır sonuçları alabildiğini belirtti. Sakatlığı ve son maçları değerlendiren Erman: "Takım olarak uzun süredir iyi oynuyoruz. 8 haftadır iyi oynuyoruz ancak 6 haftadır bunu sonuçlara yansıtabiliyoruz. Bireysel olarak performansımı değerlendirmeyeceğim, bu bireysel bir spor değil, takım sporu. Son Balıkesirspor maçını kazanabilirdik ancak 70'ten sonra 10 kişi kalmayla da beraber biraz zorlandık. 2 sonuca da açık bir maçtı. Bu hafta oynayacağımız Şanlıurfaspor maçının çok kritik olduğunu düşünüyorum. Direkt rakibimiz olabilecek bir takımla oynayacağız. Ateş hattından çıkmak istiyoruz, bu maçta da düşüncemiz kazanmak olacak." dedi.
"SAKATLIĞIM İYİYE GİDİYOR"
Sakatlığından bahseden Erman: "Geçen haftadan dizimde biraz sıkıntı var. Kendimi koruyarak antrenmanlara çıkıyorum. Son oynayacağımız maçta da sıkıntı yaşamazsam devre arası kendimi toparlayacağım. 3-4 günlük bir arada iyi dinlenirim ve sıkıntılarım geçer. İyi çalışıyoruz. Şanlıurfa'da hava şartları da bize izin verirse futbol adına güzel bir maç çıkartmaya çalışacağız. İnşallah havasal problemler yaşamayız ve bu maçta da serimizi sürdürürüz." dedi.

"ÖNCELİK LİGDE KALMAK, PLAY-OFF NEDEN OLMASIN?"
Hedeflerini açıklayan Erman: "Hedefimiz bence en başta ligde kalmak olmalı. 6 hafta önceye bakınca herkes düşeceğimizi düşünüyordu. Bir başka açıdan da bakarsak Play-Off'a 9 puan var. Bu lig biraz da serilere bakıyor. Ümraniyespor'un 5 maç öncesine bakın bir de şimdi bakın. Bir seri yakalarsak neden olmasın ancak önceliğimizin ateş hattından çıkmak olduğunu düşünüyorum. Buradan çıkalım, gerisine yolumuzda bakarız." dedi.
"1'İ CEBE KOYALIM 3 OLURSA NE MUTLU"
1 puanın çok değerli olduğunu belirten tecrübeli stoper: "6 maçtır kaybetmiyoruz ancak bunların 4'ünden 1 puan aldık. Keşke biraz daha kazanabilseydik. Bu galibiyet serisi şahsi olarak bize baskı yarattığını düşünmüyorum. Biz yenilmeyiz diyebiliyoruz, bize özgüven verdi. Öncelikle 1 puanı cebe koyalım diye düşünüyoruz. Şimdi geriye baktığımızda Adana Demirspor maçında 1 puan alsaydık kötü mü olurdu? Bu puanlar ligin sonunda çok işimize yaratacak. 1'leri 3'lere çıkartmak için umutluyuz. Bence kritik bir deplasmana gidiyoruz. 1 puanı cebe koyalım, 3'ü bulursak da ne mutlu bize." şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim